tomato Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Szukałem już na kilkudziesięciu forach muzycznych piosenki o takich słowach : I znowu nie przespana noc. I znowu zmarnowany dzień .Czas życia krótki, napijemy się wódki I nic Śpiewa to zaprzyjaźniona kapela z Soliny Fruwająca Kanapa na weselach . Może ktoś słyszał tą piosenkę w ich wykonaniu Ja szukam pliku MP3 lub covera , innego formatu muzycznego ale nie mogę nic znaleźć . Wystarczy mi nazwa wykonawcy Dziękuje za tak nietypową prośbę
Cristoforo Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 ja znalazlam poki co tylko caly tekst.. a nigdzie nie moge piosenki. I znowu nie przespana noc… I znowu nie przespana noc C I znowu zmarnowany dzień G Czas życia krótki, napijemy się wódki F G C Napijemy się wina, napijemy się piwa C G Ale od piwa głowa się kiwa F G C Gdzieś tam w górach na Giewoncie Piorun trzasnął bace w prącie. Hej ty baco pier**lony Czemuś nie był uziemiony? W Zakopanem mieście głównem Baca bace zabił gównem Cy go zabił cy nie zabił W każdym razie go osłabił. W Zakopanem przy fontannie Baca zabrał cnotę pannie Cy jej zabrał cy nie zabrał W każdym razie ją rozbabrał. W Zakopanem na uboczu Baca bacę topił w moczu Cy go topił cy nie topił W każdym razie moczu popił. Idze pająk po futrynie Dokąd idziesz skurwysynie Idę walić muchę końską Bo ochotę mam pierońską Wraca pająk po futrynie Gdzie ty byłeś skurwysynie Chciałem zwalić muchę końską Ale szparę ma za wąską Idzie chrabąszcz po podłodze nie przepuści ni stonodze A jak spotka karalucha Karalucha też wyrucha Pyta student się dziekana Co to sesja? Proszę pana. Dziekan na to mu odpowie Upierdolisz, to się dowiesz. [br]Dopisany: 13 Grudzień 2008, 19:04_________________________________________________sorki za przeklenstwa ale nie ja to pisałem tylko znalazłem taki kawełek tej piosenki a tam tylko takie cus i cały czas takie cus
Rekomendowane odpowiedzi