Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B7] MAM SWOJE WYMARZONE !!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Jestem szczęśliwym posiadaczem B7 2005 DIESEL mam go dopiero 2 dni więc muszę się trochę "Rozejrzeć" na naszym forum.

Już na samym początku mam wątpliwości co do mojego silnika ponieważ coś w nim "chrobocze" nie tak coś jak by jekaś rolka, albo pompa - muszę pojechać na porządny warsztat to sprawdzić, nie wiem też czy przy przebiegu ktoś nie majstrował - czy można to jakoś sprawdzić ?

r0tq9l.jpg

Opublikowano
Opublikowano

zapewne jest śliczny dla Ciebie no ale my nie ocenimy dopóki nie wstawisz zdjeć na forum:)) :naughty:

Opublikowano

Zdjęcia obowiązkowo! Kupiłeś takie "chroboczące", czy zaczęło "chrobotać" na drugi dzień?

Opublikowano
  • Autor

CHROBOCZE OD POCZĄTKU TERAZ PO PRZEJECHANIU 300 KM CHROBOCZE CAŁY CZAS - TO CHYBA TEN WAŁEK "IMBUSOWY"

Opublikowano

a jaki masz przebieg w tym aucie??

[br]Dopisany: 14 Grudzień 2008, 23:36_________________________________________________i sprawdź w książce serwisowe jaki kod silnika albo w bagażniku naklejka przy kole zapasowym...

Opublikowano

przydały by sie fotki Twojej audicy :gwizdanie:

Opublikowano

s u p e r fotele :good:

chrobotanie nie super :thumbdown:

Opublikowano

Fura bardzo fajna :punk: Przyjemne drewienko :pali:

ps. zaraz Ci napiszą żebyś wsadził tam fele minimum 19" i drewno do lasu :krol::decayed:

Opublikowano

Fura bardzo fajna :punk: Przyjemne drewienko :pali:

ps. zaraz Ci napiszą żebyś wsadził tam fele minimum 19" i drewno do lasu :krol::decayed:

wsadz fele 19 a z drewnem do lasu :tongue4:

A tak na powaznie fotele extra - bo takie jak moje :polew: :polew:. Drewno jak to drewno jednym sie podoba innym nie :wink4:

Chrobotalo od poczatku a jednak sie skusiles? Nie no wsumie to moze nie byc nic wielkiego. Fotki jakies by sie przydaly :)

Opublikowano
  • Autor

Słuchajcie a żeby założyć takie przynajmniej 18 fele to trzeba coś robić z zawieszeniem?

A jeszcze mam jeden problem - taki że nie umiem przełączać opcji komputera - wyświetla tylko ile mam jeszcze do przejechania km , a wiem że można zmieniać żeby wyświetlało spalanie itp

Opublikowano

A jeszcze mam jeden problem - taki że nie umiem przełączać opcji komputera - wyświetla tylko ile mam jeszcze do przejechania km , a wiem że można zmieniać żeby wyświetlało spalanie itp

Jest ewentualność że nie posiadasz więcej opcji komputera - na manetce od wycieraczek powinny być 2 przyciski, wtedy masz pełen komp