Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[A4 B5 Avant] orginalny subwoofer .....i reszta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

zaczne od tego iż zapoznałem się już chyba z wszystkimi tematami w tym dziale zeby nie smiecić nowymi topic'ami.

A mianowicie mam takowe pytanie, mam na oku orginalny sub tylko głośnik jest uszkodzony i czy można zainstalować w miejsce oryginalnego głośnika (chyba Noki z tego co gdzies wyczytałem) jakiś inny np. Sony, JBL lub jakąś inną propozycje która by parametrami najbardziej odpowiadała. Proszę o jakąś opinie.

Powoli chcę modernizować audio. Obecnie mam radyjko Chorus i orginal głośniczki na przodzie. Zastanawiam się na które "radyjo" zmienić Concert czy Chorus II, które bardziej polecalibyście ( oba maja wyjscia na zmieniare i BOSE) O głośnikach na przód nic nie wspominam bo już się naczytałem na ten temat :wink: (wybór padnie prawdopodobnie na Hertzy 13mm) no i sub zabudowany w bagażniku (czy do podłączenia orginalnego suba potrzebny jest jakiś wzmacniacz ?) Zastanawiam się również nad głośniczkami w tylne drzwi, jak widze część osób twierdzi iż są one zbędne ale sam nie wiem czy sie nie pokusić (za jakąs normalną cene, nie chodzi mi o Bóg wie jak drogie)

proszę o jakieś refleksje odnośnie mojej wizji :biggrin: ewentualnie o sprowadzenie na właściwy trop. :a4fan:

Opublikowano

Wywal głośnik wraz z elektroniką z oryginalnego suba. Zakup 13 + nieduży wzmacniacz + nowy głośnik do suba. Upewnij się że radyjko twoje lub planowane ma wyjście na wzmacniacz.