Opublikowano 1 Listopada 201312 l a może zamiast tych pasków to jakies ledowe paski? Cycu Ty sam wyglądasz jak ledowy pasek
Opublikowano 2 Listopada 201312 l a może zamiast tych pasków to jakies ledowe paski? Cycu Ty sam wyglądasz jak ledowy pasek nie pyskuj ....parówo:wink:
Opublikowano 6 Listopada 201312 l ---------- Post dopisany at 14:54 ---------- Poprzedni post napisany at 14:53 ---------- Takie tam... Jeszcze kilka fotek u mnie w temacie a i u Tomka będzie coś więcej.
Opublikowano 6 Listopada 201312 l do kalendarza można wrzucać.fota jak dla mnie bomba ja uhhhmmm.... chyba ,że tego ....
Opublikowano 7 Listopada 201312 l no właśnie Artur ty parówo...ale w sumie ta parówa to nic w porównaniu do nazwy ''mój prywatny rumun'' jak to siemian cie nazwał
Opublikowano 7 Listopada 201312 l te.............zamiast szukać jak kto ,gdzie i co na mnie napisał....to se lepiej .....furmankę skompletuj
Opublikowano 7 Listopada 201312 l te.............zamiast szukać jak kto ,gdzie i co na mnie napisał....to se lepiej .....furmankę skompletuj jest kompletna a co?
Opublikowano 7 Listopada 201312 l Autor Jak macie się ku sobie, to piszcie na PW a nie u mnie w wątku
Opublikowano 7 Listopada 201312 l sory Tomasz za bajzel w wątku...tylko cos mi sie zdaje że elektryka se zmienie bo jak bede chciał żeby wszyscy wiedzieli o ''niekompletności'' mojego auta to gdzieś na ogólny widok wrzuce
Opublikowano 13 Listopada 201312 l Autor sory Tomasz za bajzel w wątku...tylko cos mi sie zdaje że elektryka se zmienie bo jak bede chciał żeby wszyscy wiedzieli o ''niekompletności'' mojego auta to gdzieś na ogólny widok wrzuce Zaniedbujesz swój temat, to się nie dziw że takie rzeczy gdzieś indziej wychodzą ludzi chcą być na bieżąco informowani ---------- Post dopisany 13-11-2013 at 11:52 ---------- Poprzedni post napisany 07-11-2013 at 22:39 ---------- Taka tam słitaśna focia Maciej się postarał
Opublikowano 13 Listopada 201312 l Znajome fotki Nie masz więcej? Myślałem, że coś jeszcze więcej pstryknął jak pojechałem.