reganajax Opublikowano 27 Września 2016 Opublikowano 27 Września 2016 Witam, średnio się znam więc pytam. Jeśli mam auto z otworem centrującym 57,1 kupiłem pierścienie centrujące z 57,1-> 72,6 a felgi mam 72,6 to który dystans wybrać? Najlepiej by mi pasowało dystans 57,1 bo bym miał również na 2 komplet felg.
afroo. Opublikowano 27 Września 2016 Opublikowano 27 Września 2016 Albo 57,1 + pierścienie centrujące na 72,6 albo dystans ze zmianą centrowania.
reganajax Opublikowano 27 Września 2016 Autor Opublikowano 27 Września 2016 Zamówiłem pierścienie cent jak wyżej napisałem + dystanse z kołnierzem PS. Pierścienie plastikowe szybko sie eksploatuja? Prawda czy mit? Bo dzisiaj się koledze pochwaliłem to mnie wyśmiał i mówił że po 1000 km będę płakał i zamawiał ze stali..
pablo15005 Opublikowano 28 Września 2016 Opublikowano 28 Września 2016 Mit, myslac logicznie to pierscien zakladasz tylko po to by felga rowno weszla na centrowanie, pozniej i tak dociagasz szpilkami i kolo nie pracuje juz na tym pierscieniu, to jest taki jakby pol srodek moim zdaniem ten pierscien, aczkolwiek moge sie mylic
reganajax Opublikowano 28 Września 2016 Autor Opublikowano 28 Września 2016 Paweł też właśnie do tego tak podchodze ale wolałem się upewnić!
PawelDSW Opublikowano 28 Września 2016 Opublikowano 28 Września 2016 Zawsze wkladalem zwykle plastikowe pierscienie i nic sie z nimi nie dzialo , kół nie ściągasz co chwile zeby uszkodzic pierscienie.
Rekomendowane odpowiedzi