Opublikowano 5 Października 20187 l Autor Jest umowa, zaliczka, jeszcze kilka małych modow i w czwartek Nowy właściciel odbiera auto ?
Opublikowano 11 Października 20187 l Autor Ok Panie i Panowie pora rozstać się z autem, w które włożyłem kupę serca i miłości... Samochód zostaje w rodzinie. Nowym właścicielem auta jest @pralinen Życzę spokojnego, miłego użytkowania samochodu i banana na twarzy podczas wciskania pedału gazu ? W aucie na koniec na prośbę nowego właściciela wymieniłem przegub wewnętrzny prawy, okleiłem listwę ozdobną bagażnika w folię carbon identyczną z tą na przedniej dokładce oraz pozbyłem się "check'u" po klapkach kolektora. Chciałem porobić kilka zdjęć na do widzenia, ale niestety brakło czasu. Ostatnie, pamiątkowe: Oczy zamknięte trochę z płaczu, żalu, a minimalnie od słońca ? Trzymajcie się, do następnego! ?
Opublikowano 11 Października 20187 l Autor Auto już stoi pod domem... Ogarnę je troszeczkę i na pewno pochwalę się na forum ?
Opublikowano 19 Października 20187 l Proszę bardzo niestety foto robione telefonem,a i samochód zakurzony ,wszechobecny kurz nie sprzyja tej rakiecie