Opublikowano 7 Października 20169 l Witam, tak jak w temacie posiadam Focusa mk2 kombi lakier czysto biały. Mam do niego felgi 18 które proszą się o malowanie, mam dość duży dylemat na jako pomalować felgi. Zawsze podobały mi się białe auta i czarne felgi i mam dylemat tak jak większość osób. Jeśli już zdecydował bym się na czarny to wybrać połysk pol-mat czy mat ? Wieczorem wstawię foty może ktoś podrzucić jakiś fajny pomysł lub zdjęcie.
Opublikowano 7 Października 20169 l Ciężkie pytanie, bo każdy ma inny gust. Białe auto i felgi czarny połysk będą fajnie wyglądać jak wszystko będzie czyste i wycackane. No i trzeba pamiętać, że czarny optycznie zmniejsza koło
Opublikowano 8 Października 20169 l Z tyl zmniejszaniem kola to roznie bywa.. Mialem 18" w czerni w B6 i jakos wygldalo na 18". Ale w BMW 18" czern juz wydawala sie mala lukaszooo - ja bym pomalowal w grafit. Ale tak jak enczu pisze, sa gusta i gusciki. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 9 Października 20169 l Autor Może ktoś ma jakiś fajny program do zmiany koloru felg. Dla przykładu przedstawię jak felga zmienia wizerunek auta. Zwykłe stalowe 15 cali 18 cali
Opublikowano 15 Października 20169 l Jeśli to jest docelowe koło nie robiłbym z nim nic Białe nie zrobi roboty, czarne zginie.
Opublikowano 15 Października 20169 l Autor Fele są w złym stanie i muszą być pomalowane, troszkę zmieniłem pomysł i puki co napalilem się na grafitowy.
Opublikowano 16 Października 20169 l Fele są w złym stanie i muszą być pomalowane, troszkę zmieniłem pomysł i puki co napalilem się na grafitowy. Mowilem, ze grafit bedzie odpowiedni