bauzer Opublikowano 13 Października 2016 Opublikowano 13 Października 2016 Witam! Wiem że podobne tematy już były tu na forum ale każdy przypadek jest trochę inny i każda osoba oczekuje czegoś innego więc zakładam swój temat Audi a4 b7 2005 avant Pewnego dnia zauważyłem że tył nie gra no to rura do bagażnika odpinam kostke podpinam no i działa ale po chwili znowu to samo i takie resetowanie tej kostki pomagało do czasu aż tu nagle nie działa całkowicie. Poczytałem trochę na ten temat i doczytałem się że często bywa problem z jakimś przekaznikiem z napisem "maluska" dziś rozebrałem wzmacniacz i wszystko wygląda dobrze nic nie popuchnięte. Zastanawiam się nad wymianą tego czarnego bloczka maluska ale nie wiem jak sie nazywa zamiennik. Może ktoś miał kiedyś podobną sytuacje i podzieli się swoimi informacjami ? Numer wzmacniacza: 8E9 035 223 D Daje foteczke do podglądu http://www.directupload.net/file/d/4506/4yzs6jua_jpg.htm Jest ktoś w stanie pomoc ?Dobra poradzilem sobie jakby ktoś miał podobny problem to radzę poszukać problemu w lutach na płytce u mnie jeden lut się wykruszyl przy tej kostce maluska poprawiłem go i pomogło od strzała
Rekomendowane odpowiedzi