...:::BRYLANT:::... Opublikowano 20 Grudnia 2008 Opublikowano 20 Grudnia 2008 witam wszystkich bardzo was przepraszam za taki post ale naprawdę jeżeli możecie coś na ten temat poradzić to będę bardzo wdzięczny :notworthy: naprawdę nie wiem jak je zdemontować ;( ;( ;( pomóżcie proszę :confused4:
...:::BRYLANT:::... Opublikowano 20 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2008 tyle też wiem tylko jak się dostać do tej śruby??????????????
efcio Opublikowano 20 Grudnia 2008 Opublikowano 20 Grudnia 2008 musisz kolego zdjac ten plastikowy trojkacik w srodku za lusterkiem. Plaski maly srubokret i delikatnie podwaz i wyjdzie
...:::BRYLANT:::... Opublikowano 20 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2008 no tak ten co jest w środku czyli da się to zrobić bez ściągania tapicerki? a podważyć to od której strony i w którą on wychodzi ?? sorki że się tak pytam ale nie chcę niczego urwać ani zepsuć ;(
efcio Opublikowano 21 Grudnia 2008 Opublikowano 21 Grudnia 2008 wychodzi w przeciwna strone czyli.... hmmm drzwi w miejscu gdzie jest zamek tam przy ramce podwaz i wyjdzie. Mi udalo sie bez sciagania tapicerki
domelq Opublikowano 21 Grudnia 2008 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Ten plastik spokojnie schodzi prrzy lekkim podważeniu. Możesz sobie podłożyć szmatkę pod śrubokręt, aby nie porysować tapicerki
...:::BRYLANT:::... Opublikowano 21 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2008 oki chopaki wielkie dzięki :notworthy: a co do samej tapicerki to wystarczy odkręcić te śrubki co są u góry z boku i pod klamką a następnie ją wysunąć w górę ta??
...:::BRYLANT:::... Opublikowano 22 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2008 Wielkie świąteczne dzięki
Rekomendowane odpowiedzi