nayemnik Opublikowano 25 Października 2016 Opublikowano 25 Października 2016 Mam taki problem. Najpierw oznaką usterki były piski z okolic kół , następnie grzanie się tarcz lewy przód prawy tył więc udałem się do mechanika . Została wymieniona pompa hamulcowa i płyn . Niestety dalej tarcze grzeją się . Zero błędów na kompie. Gdzie szukać przyczyny ?? Pompa abs??? Jakieś sugestie?
Mateusz97 Opublikowano 25 Października 2016 Opublikowano 25 Października 2016 opowietrz sobie układ hamulcowy Mam taki problem. Najpierw oznaką usterki były piski z okolic kół , następnie grzanie się tarcz lewy przód prawy tył więc udałem się do mechanika . Została wymieniona pompa hamulcowa i płyn . Niestety dalej tarcze grzeją się . Zero błędów na kompie. Gdzie szukać przyczyny ?? Pompa abs??? Jakieś sugestie? a i obejrzyj dokładnie szczęki może cylinderki się zawiesiły ja bym zaczął od tego a abs ci działa ?
nayemnik Opublikowano 25 Października 2016 Autor Opublikowano 25 Października 2016 układ odpowietrzony to na pewno czy ABS działa nie wiem
nayemnik Opublikowano 23 Listopada 2016 Autor Opublikowano 23 Listopada 2016 Problem rozwiązany . Pompa abs padła. Wymieniona i wszystko ok.
Rekomendowane odpowiedzi