Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Problem z licznikiem gdy jest zimno.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Jestem nowy na forum, niedawno zostałem posiadaczem Audi A4 jak w temacie i mam jeden mały problem. Chodzi o to że np gdy jest zimno nie odpalają mi się obrotomierz oraz prędkościomierz reszta działa poprawnie, ale np gdy przejadę się kilka km zgaszę samochód i odpalę na nowo wszystko działa poprawnie może ktoś wie o co chodzi? Z góry dziękuję za pomoc. :)

Opublikowano

Standardowy problem z tych rocznikach Audi, miałem to samo.. Albo w zegarach poszedł procesor albo płyta.. U mnie jedno i drugie było do wymiany.. Polecam serwis w Zorach:

http://naprawalicznikow.pl

Wysłałem do nich co prawda skasowali mnie chyba 550zł ale minął rok i zegary chodzą cały czas dobrze..

Opublikowano

No to nieźle dałeś sie zrobić w bambuko koszt poliftowych zegarów ze sprawnym fisem na zasadzie wymiany p&p to nie wiecej niz 250-300zł

Opublikowano
  • Autor

Niestety w Polsce mnie nie ma i raczej szybko mnie nie będzie bo ogólnie mieszkam w Holandii także będę musiał tutaj na miejscu znaleźć jakiegoś elektromechanika lub jakiś serwis. :)

No to nieźle dałeś sie zrobić w bambuko koszt poliftowych zegarów ze sprawnym fisem na zasadzie wymiany p&p to nie wiecej niz 250-300zł

Właśnie miałem też to napisać że koszt takich zegarów w większości to 300 zł więc trochę Cię oskubali.

Opublikowano

Odezwij sie do mnie na pw to podesle ci kontakt na elektryka samochodowego zadzwonisz i zapytasz. Mieszkam 15km od Tilburga. Wiec mozna sie zgadac. Pozdro

Opublikowano

No a jakbym później dopasował immo? Płaciłbym kolejne setki zanim doprowadziłbym do ładu zegary..

Opublikowano

Immo dopasowałby Ci ktoś z forum za czteropak.

Wojciech, poszukaj u siebie licznik vdo ze sprawnym fisem i jak masz dostęp do kabla to sam dopasujesz sobie immo :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

witam pisze tutaj żeby nie zakładać nowego tematu ... od wczoraj jestem posiadaczem audi a4 b5 1.8 98r. i mam następujące pytanie ... nie działa prędkościomierz (tzn. rośnie szybko tak do 50 i spada do zera i juz stoi albo czasami nawet nie ruszy tylko ciągle na 0), wskazówka paliwa tez się ciągle rusza i nie pokazuje temperatury płynu chłodzącego co to może być ?