roman_tyk Opublikowano 27 Października 2016 Opublikowano 27 Października 2016 Panowie posiadam a4 b8 2015 polift, pytanko czy bixenon w wersji USA posiada soczewke symetryczna czy asymetryczna. Akurat autko bylo bardzo malo uszkodzone i lampy mi ocalaly w zwiazku z czym chcialbym je zachowac, oczywiscie wykodowujac obrysowki. Pozdrawiam
booolek Opublikowano 29 Października 2016 Opublikowano 29 Października 2016 prócz obrysowek,pomarańczowych kierunków oraz zakropkowanej całej soczewki nie ma różnic.linia odciecia jest jak w Europie.
Imhotet Opublikowano 30 Października 2016 Opublikowano 30 Października 2016 podłącze się pod temat.. co to znaczy na wersje EU w całości.. ?
booolek Opublikowano 30 Października 2016 Opublikowano 30 Października 2016 (edytowane) wersja EUropejska,czyli taka żeby pan na stacji diagnostycznej się nie czepiał. Edytowane 30 Października 2016 przez booolek
Imhotet Opublikowano 30 Października 2016 Opublikowano 30 Października 2016 seeerio EU to europejska ? pytałem dokladnie na czym polega przerobienie - amber mozna wykodować co pozatym ?
booolek Opublikowano 30 Października 2016 Opublikowano 30 Października 2016 odpal gogle ---> wpisz lampa a4b8 lift eu----> zaznacz obraz i będziesz widział jak wygląda wersja euripejska Następnie w odpalonej już przeglądarce ponownie wpisz powyższe treści z tym że zamiast EU wpisz USA ,następnie porównaj ze sobą dwa wybrane obrazy i poszukaj różnice między nimi. Ja pisałem tylko i wyłącznie o tym co różni same lampy,a jeśli chodzi o kwestie kodowania itp to już nie moja bajka ,ale prócz obrysówek to w kwestii instalacji sama lampa nie różni się niczym ,więc w grę raczej wchodzi wykodowanie tylko tego.
Rekomendowane odpowiedzi