ziomek435 Opublikowano 4 Listopada 2016 Opublikowano 4 Listopada 2016 Witam. mam taki problem jak hamuje słyszę taki dźwięk chrobotanie coś takiego nie wiem co to może być klocki wyglądają na dobre tarcze myślę że też nie bo nie ma jakiegoś bicia jak szybko jadę tylko jak hamuje jak jadę ponad 100 i hamuje to słychać ten dźwięk dziwny jak tak 50 mniej to tego nie słychać. może pomożecie ? czy może to być ze cylinderek nie odbija ?
emge Opublikowano 4 Listopada 2016 Opublikowano 4 Listopada 2016 Trzeba dokładnie przyjrzeć się tarczom. Zwłaszcza tył wewnętrzna strona lubi mieć wżery itp.
ziomek435 Opublikowano 4 Listopada 2016 Autor Opublikowano 4 Listopada 2016 spróbuję zobaczyć bardziej szczegółowo nie mam pojęcia dlaczego tak mi się dzieje. auto było na stacji diagnostycznej jak go kupiłem i hamulce ma dobre ale ten dźwięk czego ?
emge Opublikowano 4 Listopada 2016 Opublikowano 4 Listopada 2016 Jak wyżej. Oni na takie rzeczy nie patrzą jeśli mieści się w normach.
jospethe Opublikowano 4 Listopada 2016 Opublikowano 4 Listopada 2016 Zewnętrzny klocek może wyglądać ok, ale wewnętrzny może byc już zjechany.
ziomek435 Opublikowano 4 Listopada 2016 Autor Opublikowano 4 Listopada 2016 będzie trzeba odkręcić i zobaczyć nie ma wyjścia
ziomek435 Opublikowano 7 Listopada 2016 Autor Opublikowano 7 Listopada 2016 dam znać co i jak zajmę się tym w poniedziałek bo niestety cały czas pracuję :/ więc tak sprawdziłem wszystko klocki dobre tarcze też. może to wina półosi jest na niej lekki luz nie wiem czy ma taki być czy nie ?
Rekomendowane odpowiedzi