swiru_2005 Opublikowano 22 Lutego 2007 Opublikowano 22 Lutego 2007 Witam wszystkich forumowiczów. Byłem u mechaniora i po podpięciu do kompa stwierdził brak doładowania. Sugerował że może to być przepływka, jakiś zaworek albo może kat zapchany, wspomniał o turbawce. Co wy sądzicie o diagnozie? Czy nie można określić błędu dokładniej?
krzyniek Opublikowano 22 Lutego 2007 Opublikowano 22 Lutego 2007 poczytaj ten post http://www.a4-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=6904 może troche Ci pomoże.
pre_pl Opublikowano 22 Lutego 2007 Opublikowano 22 Lutego 2007 po podpięciu do kompa nie stwierdził czy to przepływka, czy coś innego ? no nie wiem... słabo to widzę... Jeśli to autentycznie brak doładowania, to szukaj przyczyn w N75 albo turbinie. O tych rzeczach było sporo na forum, poczytasz i będziesz mądrzejszy od mechaniora
spanky Opublikowano 22 Lutego 2007 Opublikowano 22 Lutego 2007 Witam wszystkich forumowiczów.Byłem u mechaniora i po podpięciu do kompa stwierdził brak doładowania. Sugerował że może to być przepływka, jakiś zaworek albo może kat zapchany, wspomniał o turbawce. rozumiem ze podpial kompa i raczyl sie przejechac z sendałem w podłodze :exclaim: ..... jezeli tak to sugerował bym sprawdzic szczelnosc dolotu i sprawnosc zaworka N75 .... a najlepiej jakbys zrobil logi i wkleil na forum .... jezeli sie autkiem nie ruszyl to niech przekwalifikuje sie na wrozke .... :twisted: a Ty poszukaj sobie nowego mechanika ....
swiru_2005 Opublikowano 23 Lutego 2007 Autor Opublikowano 23 Lutego 2007 Szczerze to byliśmy na testach w trasie więc coś gościu kuma. Mówił jescze że trochę przepływka za mało daje ale......! jeszcze nie jest do wymiany.
chester Opublikowano 23 Lutego 2007 Opublikowano 23 Lutego 2007 Szczerze to byliśmy na testach w trasie więc coś gościu kuma. Mówił jescze że trochę przepływka za mało daje ale......! jeszcze nie jest do wymiany. Tak jak już kolega Spanky wspomniał, niech mechanior się przejedzie z Vagiem z sandałęm w podłodze. Niech podmieni na próbę tak zwany "cykacz". Całkiem możliwe, że on odcina ci turbawkę. Powodzenia
Rekomendowane odpowiedzi