black338 Opublikowano 5 Listopada 2016 Opublikowano 5 Listopada 2016 Panowie pomozcie lewe kolo z przodu sie grzeje i gorzej hamuje od prawego tarcze klocki maja nie caly rok a wcześniej zalozone reperaturki na oba zaciski. Gdzie szukac rozwiazania?
Wotek2 Opublikowano 5 Listopada 2016 Opublikowano 5 Listopada 2016 Mam to samo ,diagnoza czyli tłoczek się nie cofa lub prowadnice zapieczone/w moim przypadku to pierwsze będzie wymiana gumy na tłoczku.
Dev Opublikowano 5 Listopada 2016 Opublikowano 5 Listopada 2016 Skorodowany zacisk, trzeba go wypiaskować i poskładać na nowych gratach.
black338 Opublikowano 16 Listopada 2016 Autor Opublikowano 16 Listopada 2016 Piaskowane nie byly ale wszyskite graty sa nowe. Po rozebraniu i ponownemu przeczyszczeniu prowadnic kolo przrstalo sie grzac ale gorzej hamuje od prawego. Zapowietrzonie nie jest bo sprawdzalem. Co moze byc? Pompa czy co?
Gość Opublikowano 27 Listopada 2016 Opublikowano 27 Listopada 2016 (edytowane) mam ten sam problem grzeje mi sie lewe przednie kolo pozostale sa zimne, zacisk zregenerowany wraz z wymiana tloczka i dalej to samo, macie jakis pomysl??? Edytowane 15 Grudnia 2016 przez Gość
Rekomendowane odpowiedzi