skrab Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 Witam, przedstawiam wam nowy nabytek BMW seria 116i Rok 2007 Silnik benzynowy 1.6i Autem bedzie jezdzic żonka Kilka fotek. tąpniete z LG g3
jaro36 Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 maiłem ten model z tym silnikiem i duzo z nim problemów..od razu proponuje wymienić napinacz rozrządu bo jak doprowadzisz do rozciągnięcia łańcucha to wtedy duże koszta ..a łańcuch ma grubość tego z piły spalinowej ..napinacz kosztuje około 150 zł ,wymiana trwa 5 minut ..z boku silnika go wykręcasz,klucz bodajże 32 ..nam też sypnął sie jeden vanos .ale ogólnie auto ok ...ale bez rewelacji ..
WYSKUN Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 prowadzilem kiedys takie bmw z tym silnikiem i straszny muł prowadzenie takie zwykle, Podoba mi się że silnik włącza się na guzik. Zdecydowanie wolałem swoje wcześniejsze e46. Ale jak dla Zonki to inna bajka, niech służy!
skrab Posted December 2, 2016 Author Posted December 2, 2016 Auto ma PR ejechane org 117tys i napinacz,ok wymienie jak cos tąpniete z LG g3 prowadzilem kiedys takie bmw z tym silnikiem i straszny muł prowadzenie takie zwykle, Podoba mi się że silnik włącza się na guzik. Zdecydowanie wolałem swoje wcześniejsze e46. Ale jak dla Zonki to inna bajka, niech służy! Ja też bym wolał cos innego ,ale to auto jak pisałem dla żony tąpniete z LG g3 Kolego Jaro możesz podac jakiś link gdzie mozna kupić ten napinacz przebadalem wszystko i nigdzie nie mają, allegro tez. Z góry Ci dziękuję. tąpniete z LG g3
skrab Posted February 23, 2017 Author Posted February 23, 2017 Takie cuda w misce olejowej u małżonki w aucie ,tak sie potrafią rozsypac ślizgu pd rozrzadu.[emoji47] tąpniete z LG g3
Recommended Posts