marcino153 Opublikowano 7 Listopada 2016 Opublikowano 7 Listopada 2016 Witam mam mały problem gdyż z braku mocy niema jazdy. Od odpalenia niema wogole mocy do jazdy zwykły diesel normalnie był podłączony do kompa błąd 17552 a gdy go kasuje zaraz sie znowu pojawia. Przeplywomierz wymieniony na sprawny i dalej to samo. A gdy go gasze to niema takiego telepniecia jak zawsze było tylko tak gładko się gasi. Sztanga i grucha turba działa poprawie. Wężyki ciśnieniowe wszystkie całe. Cały zawór egr wymieniony gdyż słyszałem że to też może być przyczyną. Proszę o pomoc a auto bardzo potrzebne do pracy gdyż zarabia na człowieka.
Gość Opublikowano 8 Listopada 2016 Opublikowano 8 Listopada 2016 Do sprawdzenia przewody na wtyczce przeplywki.
marcino153 Opublikowano 8 Listopada 2016 Autor Opublikowano 8 Listopada 2016 Problem rozwiązany niewiem czemu ale bezpiecznik od światła wstecznego poszło wymieniłem i moc nagle wróciła.
Radex121 Opublikowano 8 Listopada 2016 Opublikowano 8 Listopada 2016 Tez tak miałem jak świeciło mi cały czas światło wstecznego była noc to musiałem wywalić bezpiecznik od wstecznego i auto straciło moc wsadziłem bezpiecznik auto ożyło
Gość Opublikowano 9 Listopada 2016 Opublikowano 9 Listopada 2016 Reno megane jest lepsze hehe jak padnie bezpiecznik od tylnej wycieraczki to silnik gasnie hehe
marcino153 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2016 Witam panowie jeszcze raz z tym samym problemem ale teraz to bezpiecznik mi wywala caly czas gdy wbije wsteczny. Moze ktos pomoze lub ma jakis pomysł?
Rekomendowane odpowiedzi