Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spocik w Kutnie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam jakiegoś kur** pecha :wallbash: bo za każdym razem jak jest jakiś wypad to coś jest nie tak

Opublikowano
  • Autor

Szymon co popsułeś? znowu dzwona jakiegoś wyłapałeś :P

Jak coś potrzebujesz porządnie zrobić, to dzwoń do mnie i umówie Cie z Krzyśkiem "karaluchem" jak to wypsiu określił :P

Opublikowano

coś przy silniku, słabo pali i nie ma mocy.

temat z logami i EGR narazie odkładam na dalszy plan bo nie wyrobie się teraz z kasą :thumbdown: ale jak coś to będę Cię męczył :decayed:

Opublikowano

Szymon co popsułeś? znowu dzwona jakiegoś wyłapałeś :P

Jak coś potrzebujesz porządnie zrobić, to dzwoń do mnie i umówie Cie z Krzyśkiem "karaluchem" jak to wypsiu określił :P

Karaluch to ksywa Krzyśka z lat szkolnych... :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Spoko,jak teraz do niego bede dzwonił, to powiem siema Karaluch :decayed:

Opublikowano

Spoko,jak teraz do niego bede dzwonił, to powiem siema Karaluch :decayed:

... może nie bo jeszcze przy najbliższej okazji mi piasku do motorowni nasypie... :naughty:

zrób to może jakoś dyskretnie tak bardziej erotycznie...... :decayed:

Opublikowano
  • Autor

hahaha spoko,jak bedzie mi spuszczał olej :naughty:[br]Dopisany: 08 Marzec 2011, 14:04_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=189070.0 chłopaki,jeśli ktoś nie chce jechać do bukowiny,to polecam Jaroslawiiec...

[br]Dopisany: 08 Marzec 2011, 22:13_________________________________________________Szymek jak tam auto?

Opublikowano

pompa paliwa u znachora, zobaczymy co powie... :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Karaluch robił ostatnio do 2,5tdi za 1700zł. demontaż, wysyłka, uszczelnianie i montaż.

Opublikowano

Karaluch robił ostatnio do 2,5tdi za 1700zł. demontaż, wysyłka, uszczelnianie i montaż.

...bo Karol ma w Łodzi tam jakiegoś magika nawet Karola szef ma serwis bosch a tak naprawdę nic u siebie nie robią wszystko transportują do magika w Łodzi a tu składają i trzepią sieczkę .... :naughty:

Opublikowano

to żeś mnie pocieszył :gwizdanie:[br]Dopisany: 11 Marzec 2011, 20:13_________________________________________________

...bo Karol ma w Łodzi tam jakiegoś magika nawet Karola szef ma serwis bosch a tak naprawdę nic u siebie nie robią wszystko transportują do magika w Łodzi a tu składają i trzepią sieczkę .... :naughty:

ale tak naprawdę to nie wiem czy ona jest u niego :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Co tu taka cisza znów? :gwizdanie:

Opublikowano

...jak tam lukasera zrobiłeś przelew... :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Zrobiłem :good: :good: :good:

Ale bedzie :kox:

Widziałem,że kropka dostaleś, bo kolesia od ch... nazwałeś :D[br]Dopisany: 15 Marzec 2011, 09:38_________________________________________________Pytałeś w innym wątku o pranie volvo, w Kutnie na 29Listopada ja prałem astre ojca i BMW teścia i powiem Ci, że całkiem nieźle wyglądało. Jak mocno uj***ny to około 150zł powinno kosztować.

Opublikowano

...ja tylko przytoczyłem jego dwu członowy Nick i zaraz odebrali to jako.. (każdy wie o co chodzi)...więc nic na to nie poradzę... Polska... :disgust:

ptaszek czy ptaszek - WYJAŚNIENIE![br]Dopisany: Marzec 15, 2011, 13:19:22_________________________________________________...a jeśli chodzi Lukasera o pranie V70 to Gruby,Antuan i Miro przyjadą tym parchem do Jarosławca to przy okazji by go odświeżył, a to jest auto Grubego robocze na co dzień i jest trochę zapuszczone... :naughty:

Opublikowano
  • Autor

nawet 2 ;)[br]Dopisany: 16 Marzec 2011, 09:56_________________________________________________Szymek zrobiłeś furmanke?

Opublikowano
:no:
Opublikowano

...jak Ci nie posklejają ulepa do czwartku to zabieraj się z Lukaserą na pomorze .... :naughty::decayed:

Opublikowano

...jak Ci nie posklejają ulepa do czwartku to zabieraj się z Lukaserą na pomorze .... :naughty::decayed:

to może i byłoby dobre wyjście, ale kasę już wpłaciłem :thumbdown: