rados1000 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Opublikowano 23 Grudnia 2008 mam małe pytanko jeżeli to nie problem bo jak znam życie zaraz mi napiszecie że było z tysiąc razy a juz przekopałem całe forum i nie mogłem znaleźc czy kontrolka oleju powinna się zapalić po przekręceniu kluczyka w stan gotowości a po odpaleniu ma zgasnąć bo u mnie się nie zapala wogóle no i nie wiem czy w tym modelu zapali się tylko przy małym ciśnieniu oleju ???? z góry dzieki i wszyskim wesołych św
Cristoforo Opublikowano 23 Grudnia 2008 Opublikowano 23 Grudnia 2008 zapali sie jak cos sie bedzie działo z cisnieniem oleju masz 1/2 fis czy cały?
rookie Opublikowano 24 Grudnia 2008 Opublikowano 24 Grudnia 2008 u mnie też się nie pali, mam pełnego fisa zauważ że jak robisz test komputerem pokładowym naciskając lewy przycisk na liczniku to ta kontrolka się pojawia wnioskuję więc że alles ist gut
max0107 Opublikowano 26 Grudnia 2008 Opublikowano 26 Grudnia 2008 u mnie też się nie pali, mam pełnego fisa zauważ że jak robisz test komputerem pokładowym naciskając lewy przycisk na liczniku to ta kontrolka się pojawia wnioskuję więc że alles ist gut potwierdzam
Rekomendowane odpowiedzi