Damian Sadowski Opublikowano 9 Listopada 2016 Opublikowano 9 Listopada 2016 Tak ja w temacie. Auto miało zrobioną przekładkę z automat na manual. Skrzynia jest zła ( od 1.8)więc będę ją wymieniał. Tylko nie wiem czy półosie trzeba wymienić również i jak już trzeba czy jest różnica czy to od 2.4 2.8 lub 2.6?
primaballerina Opublikowano 9 Listopada 2016 Opublikowano 9 Listopada 2016 półosie 1.8 mają inne mocowanie do skrzyni jak półosie z 1.9 2.4 2.5 2.6 2.8 jak jezdzi 2,8 na skrzyni z 1.8? montuje skrzynie z 2.8 pasuje na sanki z automatu(tip) ale skoro masz skrzynie z 1.8 to podejrzewam ze sanie tez masz do wymiany ze względu na różnice w łapach
Damian Sadowski Opublikowano 9 Listopada 2016 Autor Opublikowano 9 Listopada 2016 Nie sanki mam takie ja w automacie tylko łape skrzyni kupiłem od 2.8 manualna i podeszło. Jak lata.. przyspieszenie torpeda ale na trasie jest lipa jedziesz 100kmh i prawie 3 tys obr. I szarpie
Gość Opublikowano 9 Listopada 2016 Opublikowano 9 Listopada 2016 (edytowane) Zapakuj po ludzku skrzynie od 2.4 bądz 2.8. Pol osie tez kup od jednego albo drugiego i jeździj. Edytowane 9 Listopada 2016 przez uszol
Damian Sadowski Opublikowano 9 Listopada 2016 Autor Opublikowano 9 Listopada 2016 No właśnie tak chcę zrobić.
Rekomendowane odpowiedzi