dario1282 Opublikowano 11 Listopada 2016 Opublikowano 11 Listopada 2016 Witam serdecznie. Mam problem tego typu ,ze od jakiegoś czasu nie mam sygnalizacji niezapiętych pasów bezpieczeństwa. Z tego co wyczytałem na forum to może być wina buzera. Mam jeszcze jedno pytanie czy mój model audi A4b7 z 2004 r. posiada sygnalizację pozostawionych zapalonych świateł i niskiego poziomu paliwa ? .Jak to sprawdzić .Pozdrawiam
tom4275 Opublikowano 11 Listopada 2016 Opublikowano 11 Listopada 2016 padł buzer i tak Twój model posiada sygnalizację i tego i tego z tym że sygnalizacje dźwiękową pasów można wyłączyć podpinając się z komputerkiem
dario1282 Opublikowano 11 Listopada 2016 Autor Opublikowano 11 Listopada 2016 Mechanik stwierdził ,że mój model nie posiada takiej sygnalizacji dźwiękowej tylko sygnał niezapiętych pasów bezpieczeństwa. Dziękuję za informację .
tom4275 Opublikowano 11 Listopada 2016 Opublikowano 11 Listopada 2016 każdy z żółtych i czerwonych komunikatów na fisie jest sygnalizowany dźwiękiem, tyle że przy padniętym buzerze tego nie usłyszysz
dario1282 Opublikowano 11 Listopada 2016 Autor Opublikowano 11 Listopada 2016 Wielkie dzięki za informację Czeka mnie wymiana . Muszę kupić buzerek i sam wymieniam .
BeyerBrown Opublikowano 12 Listopada 2016 Opublikowano 12 Listopada 2016 Włącz światła postojowe, wyciągnij kluczyk ze stacyjki i otwórz drzwi kierowcy - jak nie będziesz miał ciągłego sygnału dźwiękowego to znak, że głośnik masz uwalony.
dario1282 Opublikowano 14 Listopada 2016 Autor Opublikowano 14 Listopada 2016 Włącz światła postojowe, wyciągnij kluczyk ze stacyjki i otwórz drzwi kierowcy - jak nie będziesz miał ciągłego sygnału dźwiękowego to znak, że głośnik masz uwalony. Niestety nie działa
Rekomendowane odpowiedzi