Jump to content
IGNORED

Sygnał dźwiękowy pasów, świateł i niskiego poziomu paliwa.

Recommended Posts

Posted

Witam serdecznie.

Mam problem tego typu ,ze od jakiegoś czasu nie mam sygnalizacji niezapiętych pasów bezpieczeństwa. Z tego co wyczytałem na forum to może być wina buzera. Mam jeszcze jedno pytanie czy mój model audi A4b7 z 2004 r. posiada sygnalizację pozostawionych zapalonych świateł i niskiego poziomu paliwa ? .Jak to sprawdzić .Pozdrawiam

Posted

padł buzer i tak Twój model posiada sygnalizację i tego i tego z tym że sygnalizacje dźwiękową pasów można wyłączyć podpinając się z komputerkiem

Posted

Mechanik stwierdził ,że mój model nie posiada takiej sygnalizacji dźwiękowej tylko sygnał niezapiętych pasów bezpieczeństwa. Dziękuję za informację .

Posted

każdy z żółtych i czerwonych komunikatów na fisie jest sygnalizowany dźwiękiem, tyle że przy padniętym buzerze tego nie usłyszysz

Posted

Wielkie dzięki za informację :) Czeka mnie wymiana . Muszę kupić buzerek i sam wymieniam .

Posted

Włącz światła postojowe, wyciągnij kluczyk ze stacyjki i otwórz drzwi kierowcy - jak nie będziesz miał ciągłego sygnału dźwiękowego to znak, że głośnik masz uwalony.

Posted

Włącz światła postojowe, wyciągnij kluczyk ze stacyjki i otwórz drzwi kierowcy - jak nie będziesz miał ciągłego sygnału dźwiękowego to znak, że głośnik masz uwalony.

Niestety nie działa :(