fido920 Opublikowano 12 Listopada 2016 Opublikowano 12 Listopada 2016 Witam. Jak w temacie, co polecacie do felg stalowych 15'' na zimę? Auto-srebrny metalic Avant B6. Szukam jeszcze opon zimówek-co tam teraz warto kupić w rozmiarze 195/65/15-wiem, że jest inny dział-niestety tam chyba nikt nie zagląda.
Specjalny Opublikowano 12 Listopada 2016 Opublikowano 12 Listopada 2016 Oponki polecam Fulda montero 3 ładnie się trzymają miękka mieszanka
jospethe Opublikowano 12 Listopada 2016 Opublikowano 12 Listopada 2016 No ja też mam Fulde montero 3 założoną i całkiem dobrze się sprawują. Po 2 sezonach nic sie nawet nie przytarły. Co do kołpaków to wybór jest nieograniczony. Kwestia gustu. http://allegro.pl/listing/listing.php?bmatch=s0-uni-1-4-1025&search_scope=&string=ko%C5%82paki%2015%20audi
ganjaq Opublikowano 12 Listopada 2016 Opublikowano 12 Listopada 2016 Czytam audi na kołpakach, to pomyślałem "nigdy, jak pamięcią sięgam, nie widziałem audi na kołpakach, wezme wpisze w google grafike to się zaraz dowiem o czym oni tu rozmawiają", ciach hasło a4 b6 na kołpakach, enter i ni hu.. Dobrze, że mi to hasło kompa nie sformatowało, jak się wpisze w cmd setup audi_na_kołpakach.exe to sie blue screen robi
Rekomendowane odpowiedzi