Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AEB] Wyciek płynu chłodniczego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomożcie gdzie może coś przeciekać. Po lewej stronie na dolnym czarnym plastiku od zderzaka od wewnątrz pokazuje mi sie płyn chłodniczy. Wycieka tylko jak jest ciepły silnik po ostygnięciu już jest OK. Co może być dziurawe ?

Opublikowano

no..... moze....

trzeba rozebrać i usunąć usterkę

• 1 rok później...
Opublikowano

Witam, mam to samo, podany link w poście powyżej nie wiele pomógł. Nie mam w aucie klimy. Plamy mam w tym samym miejscu co yamahamat, właziłem pod auto ale nic nie widzę nie mogę namierzyć miejsca skąd może lecieć. płyn ubywa powoli nie leje się "ciurkiem" . Czy może ktoś podpowiedzieć gdzie szukać, co sprawdzić?

Opublikowano

Ja bym wsypał na początek prestona :tongue4: W hyundaiu mi pomogło a w Audi wystarczyło wymienić hitlerowską opaskę samozaciskową na naszą rodzimą skręcaną . :gwizdanie:

Opublikowano

Tez mi się tak wydaje, że to może być jakaś pierdoła bo nigdy wcześniej z tym problemów nie miałem i wszystko działało bez problemów. Jednak nie mogę stwierdzić skąd jest ów przeciek. Oczywiście wszystko ma swój kres. Dziś zakupie środek do uszczelniania i zobaczymy co i jak. Napiszę jakie będą efekty.[br]Dopisany: 01 Październik 2010, 11:35_________________________________________________

Ja bym wsypał na początek prestona :tongue4: W hyundaiu mi pomogło a w Audi wystarczyło wymienić hitlerowską opaskę samozaciskową na naszą rodzimą skręcaną . :gwizdanie:

W którym miejscu była ta opaska?[br]Dopisany: 01 Październik 2010, 11:36_________________________________________________Ok, wsypałem uszczelniacz, zrobiłem tak jak było w instrukcji i poczekamy na efekty :)[br]Dopisany: 01 Październik 2010, 18:12_________________________________________________Problem ustąpił, nic nie kapie. Nie ma tez problemów z ogrzewaniem, termostatem itp. Środek, którego użyłem to produkt firmy K2, kosztował 6zł.

Pozdrawiam