korzeń90 Opublikowano 18 Listopada 2016 Opublikowano 18 Listopada 2016 Witam, mam problem z połączeniem nowego telefonu z fabrycznym zestawem Bluetooth. - w starym telefonie rozpocząłem parę z vw - w nowym telefonie połączyłem się z vw - vw cały czas ma zaprogramowany stary telefon, po wyszukaniu nowego i próbie połączenia, wyświetla komunikat, że nie można się połączyć. Czy można usunąć z pamięci samochodu stary telefon? Jest opcja, że udałoby się połączyć nowy telefon poprzez program diagnostyczny? Witam, mam problem z połączeniem nowego telefonu z fabrycznym zestawem Bluetooth. - w starym telefonie rozpocząłem parę z vw - w nowym telefonie połączyłem się z vw - vw cały czas ma zaprogramowany stary telefon, po wyszukaniu nowego i próbie połączenia, wyświetla komunikat, że nie można się połączyć. Czy można usunąć z pamięci samochodu stary telefon? Jest opcja, że udałoby się połączyć nowy telefon poprzez program diagnostyczny? chciałem napisać, że w starym telefonie rozłączyłem parę z VW autokorekta zmieniła
Rekomendowane odpowiedzi