Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zmiana radia i podpięcie dodatkowego wzmacniacza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Planuje w swojej B7 zrobić pewny upgrade car audio. Po pierwsze chcialem wymienic radio audi na jakieś 2din, przykładowo cos takiego znalazlem: http://allegro.pl/san-diego-530-16gb-blaupunkt-nawigacja-2din-usb-i6604023381.html

Chcialem podlaczyc do tego radia oryginalny wzmacniacz BOSE'a za pomocą adaptera http://allegro.pl/adapter-audi-vw-skoda-mini-iso-2x-rca-bose-nokia-i5379520592.html

W następnej kolejnosci, z racji tego że radio ma 4 wyjscia RCA, to chcialem podlaczyc swoj dodatkowy wzmacniacz z subwooferem. Mam nadzieje ze radio udostepnia 2 kable od sterowania wzmacniaczami.

Myslicie ze takie podlaczenie sprzętu będzie w ogole mozliwe? I czy można bez problemu podlaczyc 2 wzmacniacze do akumulatora, bez uzywania dodatkowych urządzen. Z gory dzieki za pomoc! :)

Opublikowano

Cześć

Ja u siebie podłączałem radio 2din i oryginalny subwoofer (nie Bose) podpiąłem pod jedno wyjście RCA a drugi zestaw jest wolny więc myślę, że nie ma najmniejszego problemu podłączyć dodatkowy wzmak z subem. Tylko zasilanie do aku i sterowanie pod radio.

Opublikowano
  • Autor

No ok ale co ze sterowaniem wlasnie jesli chodzi o oba wzmacniacze? Bo radio chyba udostepnia jedynie 1 kabelek w tym problem, a nie połącze ze sobą 3 kabli