tomi Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Cze, wszystkim. Mam pytanko, a mianowicie dzisiaj rano odpalił dopiero za 4 razem (mam małą dawkę wtrysku ustawioną i nie miałem czasu zwiększyć) i na 2 sec. zapaliła się kontrolka oleju i zaraz zgasła. O co chodzi? Olej był gęsty rano i dlatego czy może to coś innego? Macie jakieś spostrzeżenia, jeśli tak to z góry dzięki. Narka i pozdrowienia P.s. dokładniej opisze: w momencie zapalania kontrolka oczywiście się świeciła, zaraz zgasła (jak już odpalił) a potem zapaliła się na 2 sec z piskiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 a jak z poziomem oliwy .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi Opublikowano 23 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 dokładnie po środku Spanky (mierzone po 3 godz. postoju) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wooojtus Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 tomi, to samo i mnie spotkało, ja bym sie tym nie przejmowal, po prostu jak walczyłes o odpalenie nadwyrezyłes aku i dal znac sygnalem,ikonka ((!)) tez sie zapalila na chwile? PS. w bialymstoku bylo dzis - 17 C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaha Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 tomi, wg. mnie wooojtus ma chyba rację... ale VAG by nie zaszkodził. Ps. a umnie qzwa było prawie -20, 30 km bardziej na północ ;-). Pozdrówka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 tomi, to samo i mnie spotkało, ja bym sie tym nie przejmowal, po prostu jak walczyłes o odpalenie nadwyrezyłes aku i dal znac sygnalem,ikonka ((!)) tez sie zapalila na chwile?PS. w bialymstoku bylo dzis - 17 C o kontrolce hamulca nic nie napisał .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi Opublikowano 25 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 tomi, to samo i mnie spotkało, ja bym sie tym nie przejmowal, po prostu jak walczyłes o odpalenie nadwyrezyłes aku i dal znac sygnalem,ikonka ((!)) tez sie zapalila na chwile?PS. w bialymstoku bylo dzis - 17 C Zapaliła mi się kontrolka oleju a nie hamulca (!), więc jedno z drugim nie ma nic wspólnego :frown: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi