tomi 0 Posted February 23, 2007 Share Posted February 23, 2007 Cze, wszystkim. Mam pytanko, a mianowicie dzisiaj rano odpalił dopiero za 4 razem (mam małą dawkę wtrysku ustawioną i nie miałem czasu zwiększyć) i na 2 sec. zapaliła się kontrolka oleju i zaraz zgasła. O co chodzi? Olej był gęsty rano i dlatego czy może to coś innego? Macie jakieś spostrzeżenia, jeśli tak to z góry dzięki. Narka i pozdrowienia P.s. dokładniej opisze: w momencie zapalania kontrolka oczywiście się świeciła, zaraz zgasła (jak już odpalił) a potem zapaliła się na 2 sec z piskiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
spanky 7 Posted February 23, 2007 Share Posted February 23, 2007 a jak z poziomem oliwy .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomi 0 Posted February 23, 2007 Author Share Posted February 23, 2007 dokładnie po środku Spanky (mierzone po 3 godz. postoju) Link to comment Share on other sites More sharing options...
wooojtus 0 Posted February 24, 2007 Share Posted February 24, 2007 tomi, to samo i mnie spotkało, ja bym sie tym nie przejmowal, po prostu jak walczyłes o odpalenie nadwyrezyłes aku i dal znac sygnalem,ikonka ((!)) tez sie zapalila na chwile? PS. w bialymstoku bylo dzis - 17 C Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flaha 2 Posted February 24, 2007 Share Posted February 24, 2007 tomi, wg. mnie wooojtus ma chyba rację... ale VAG by nie zaszkodził. Ps. a umnie qzwa było prawie -20, 30 km bardziej na północ ;-). Pozdrówka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spanky 7 Posted February 25, 2007 Share Posted February 25, 2007 tomi, to samo i mnie spotkało, ja bym sie tym nie przejmowal, po prostu jak walczyłes o odpalenie nadwyrezyłes aku i dal znac sygnalem,ikonka ((!)) tez sie zapalila na chwile?PS. w bialymstoku bylo dzis - 17 C o kontrolce hamulca nic nie napisał .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomi 0 Posted February 25, 2007 Author Share Posted February 25, 2007 tomi, to samo i mnie spotkało, ja bym sie tym nie przejmowal, po prostu jak walczyłes o odpalenie nadwyrezyłes aku i dal znac sygnalem,ikonka ((!)) tez sie zapalila na chwile?PS. w bialymstoku bylo dzis - 17 C Zapaliła mi się kontrolka oleju a nie hamulca (!), więc jedno z drugim nie ma nic wspólnego :frown: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts