Adix126 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Siemanko, wydaje mi się, że w dobrym miejscu założyłem temat, dodam jeszcze, że jestem nowicjuszem w tych rzeczach, nie dawno kupiłem Audi A4 B5 jest to moje pierwsze auto, no zakupiłem z powodu tego, że muszę dojeżdżać do pracy i było tam kilka wad, właśnie jedną z nich jest to co napisałem w temacie, czyli ustawiając maksymalną temperaturę, jaka jest możliwa (przy rozgrzanym aucie) no nie działa tak jak powinno czuć, że powietrze leci o wiele zimniejsze niż te 29 stopni które jest ustawione, co sprawia, że bardzo powoli mi się nagrzewa auto i nie idzie go dobrze nagrzać, bo nie leci taka temperatura jaka jest ustawiona, ktoś może mi pomóc w czym może tkwić problem? A drugi to taki, że po prostu podczas normalnej jazdy (często) zmienia się moc nawiewu po prostu kreski rosną w górę co jakiś czas i co chwilę muszę to zmniejszać, ktoś może wie o co chodzi?
karaluch8 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Opublikowano 6 Grudnia 2016 (edytowane) Rosną bo tak działa klimatronik w audi. Nawet jak mu dasz nawiewy manualne, a ustawisz temp. 24 stopnie, to on dąży do tej temperatury. Dopóki jej nie uzyskasz, on będzie ciągle sobie dodawał te kreseczki. Ustawiasz 23 stopnie, klikasz auto, i nic cię nie obchodzi. Tyle. A że się słabo grzeje to nagrzewnica zapchana, albo zapowietrzona. Edytowane 6 Grudnia 2016 przez karaluch8
Rekomendowane odpowiedzi