Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nexen cp643

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kupilem felgi wraz z oponami niestety jedna opona okazala wadliwa tocze boj ze sprzedawca ktory zapewnial ze sa sprawne i nadaja sie do jazdy:

9b7014dfe97d87bf91ad9f85738c09c3.jpgc42c243b7a04b1341dba12b2b671cf32.jpg sa to opony nexes 225/45r18 cp643 bieznik na jednej oponie sprawnej to okolo 4.5 mm. Moje pytanie bo sa rozne opinie z tego co czytalem i sie dowiadywalem czy mozna dokupic jedna sztuke takiej samej opony z podobnym bieznikiem ( np. 5-6mm)czy juz szukac dwoch na os? Bo tak naprawde nie wiem co mam zrobic w tej sytuacji. Pytanie z innej parafii bo w tej kwesti zdania sa podzielone co gdybym kupil w innym rozmiarze 225/40r18 i wrzucil je na przednia os a na tyl dal 225/45r18? Nie mam quatrro na ale jak to sie ma do esp czy abs bo tu czytalem ze twki sedno. Pozdrawiam

Wysłane z mojego LIVE2 przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez sgn1808

Opublikowano

kup 2 inne z innej firmy. mialem kiedy s e46 dokladnie te nexeny cp641 225 45 r 17 i byly TRAGICZNE. na suchym bardzo srednio, straszna podsterownosc. a na mokrym? dusza na ramieniu. Zimówki 205 55 r16 4mm

goodyear ultra grip 7 hamowały duzp skuteczniej.

A jeśli chodzi o przykłady kiepiskiej przyczepnosci to jak jechałem kiedys w deszczu to kontrola trakcji potrafiła czasem mrygać na 3 biegu!!! podczas przyspieszania. auto e46 320d 150 koni

Opublikowano
  • Autor

Dzieki za odpowiedz celowalem w te same, ale po Twojej opinii zmieniam zdanie co odnosnie pomyslu na 225/40 r18?

Co polecasz z uzywek czego szukac?

Opublikowano

Dzieki za odpowiedz celowalem w te same, ale po Twojej opinii zmieniam zdanie co odnosnie pomyslu na 225/40 r18?

Co polecasz z uzywek czego szukac?

zrobisz oczywiscie jak uważasz, mi poprostu jezdzilo sie tragicznie na tych oponach (mimo to ze kupiłem je NOWE nie używane)

po paru miesiącach sprzedałem je i kupiłem continentale sport contact 3. Różnica w przyczepnosci kolosalna. tylko wazne zeby opona nie była stara

Opublikowano
  • Autor

Wiem rozumiem Ci i doceniam Twoja opinie poniewaz pierwszy raz bede mial stycznosc z ta guma a jezeli mialbym wydawac 300 zl za pare takich opon to rzeczywiscie wole dolozyc badz poszukac w tej cenie opon lepszej jakosci co sadzisz o tych :

225/45R18 95Y MICHELIN PRIMACY 3 ZP MOE ?

Opublikowano

nie wiem nigdy ich nei mialem. ale napewno bedą lepsze niz nexeny. Moge Ci jedynie powiedziec ze w swoim a4 b6 mam 195 65 r15 i dunlop blueresponse i jestem baaaardzo zadowolony