Lastk Opublikowano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 (edytowane) Hej, potrzebuje informacji na temat nr 32 na poniższym zdjęciu. Co to jest ten kołek walcowy i do czego służy? Pytam ponieważ mam w rękach tą ośke bo będę zaspawywał broki bo jeden wyskakuje a drugiego nie było kiedyś przy remoncie rozrządu i nie widzę czegoś takiego gdziekolwiek... Pozdrawiam Edytowane 18 Grudnia 2016 przez Lastk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SotoM Opublikowano 19 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Element ustalający wałek ma być ułożony w odpowiedniej pozycji tak Abu nie było przesunięcia walka w przód/tył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lastk Opublikowano 19 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Podziękował! Z takim razie już wiem gdzie jest. Został w głowicy zaraz przy rozrządzie i czeka spokojnie na ośke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiollekk Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Ktoś mi wykaśni co to są te broki? 'Może na tym rysunku też są? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lastk Opublikowano 20 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Na tym rysunku, wałek nr 28 ma z przodu od czoła i na tyle tzw. broki czyli zaślepki montażowe. W 2.0 16v rzadko się to zdarza ale u mnie ktoś coś kombinował z nimi i zaspawałem obie strony tigiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi