Kacza Opublikowano 22 Grudnia 2016 Opublikowano 22 Grudnia 2016 (edytowane) Tak jak w temacie. W którą wiązkę się wpiac pod maska aby było. +12V po zaplonie? Edytowane 22 Grudnia 2016 przez Kacza
pawelosinski83 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Opublikowano 22 Grudnia 2016 (edytowane) zasilanie trysków albo cewek, najlepiej z puszki ECU z podszybia tak mi się wydaje... Edytowane 22 Grudnia 2016 przez pawelosinski83
Kacza Opublikowano 23 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2016 Myślałem ze jest szansa na jakiś pin przy lampach
GreGoriO Opublikowano 23 Grudnia 2016 Opublikowano 23 Grudnia 2016 co chcesz zasilić bo nie wszędzie możesz się wpiąć. większość obwodów zabezpieczają odp bezpieczniki...żebyś nie przeciążył danego obwodu. najlepiej zdjąć osłonę kierownicy i tam za MCE masz śruby.... ŚRUBY PLUSowe, kolor czarny przewodów to właśnie plus po stacyjce, czerwony to stały plus, prosto z AKU. pod kolumną kierownicy masz gumową przelotkę w której zrobisz dziurkę czymś ostrym i spokojnie przerzucisz kabelki do komory silnika. jak to wygląda, możesz zobaczyć na zdjęciach z modu o samopoziomie czy CLH.
Kacza Opublikowano 23 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2016 Prąd znikomy. Dwie żarówki LED H7 wiec nie duży pobór, chciał bym wpiac się gdzieś pod maską aby nie ingerowac w żadne cięcie gumek itp
pawelosinski83 Opublikowano 24 Grudnia 2016 Opublikowano 24 Grudnia 2016 Masz gotowe miejsca na dodatkowe cienkie kabelki w puszce ECU na tym głównym wyjściu wiązki. A w środku dużo zapłonu ;-) i do kabiny pod zaciski główne blisko... > Wysłane przez Tapatalka <
roger18sx Opublikowano 26 Grudnia 2016 Opublikowano 26 Grudnia 2016 Ja ostatnio montowałem moduł drl do świateł drogowych -40 %. Plus po zapłonie wziąłem z jednej z dwoch dużych kostek przy zbiorniczku płynu wspomagania kierownicy ta która ma więcej kabli.Oczywiście główny obwód mam z akumulatora.
kris_91 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Tez przerabiam temat. I mysle czy modułu nie wpiac w kabinie w kable idace do drogowych z MCE. Bo chyba mce do swiatel kazda b6 ma? Stałe 12V i po stacyjce tez łatwiej znaleść. 1
Rekomendowane odpowiedzi