sQbaniutki Opublikowano 25 Grudnia 2016 Opublikowano 25 Grudnia 2016 Drodzy forumowicze mam pytanie. Czy wybrałem właściwe sprężyny do mojej Audiczki? Link do strony: https://eibach.pl/sprezyny-obnizajace-eibach-pro-kit-audi-a4-avant-8e5,-b6-e10-15-003-12-22-pi-517.html Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Pozdrawiam.
afroo. Opublikowano 25 Grudnia 2016 Opublikowano 25 Grudnia 2016 Porównaj dopuszczalne naciski na osie z tabliczki pod maską z tymi ze strony. Twoje wartości nie mogą przekraczać tych podanych przy danym zestawie Eibacha. Masz z resztą czytelne info na tej stronie, którą podałeś, wystarczy czytać.
sQbaniutki Opublikowano 25 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2016 Porównaj dopuszczalne naciski na osie z tabliczki pod maską z tymi ze strony. Twoje wartości nie mogą przekraczać tych podanych przy danym zestawie Eibacha. Masz z resztą czytelne info na tej stronie, którą podałeś, wystarczy czytać Czy możesz mi powiedzieć w którym miejscu pod maską znajdę tą tabliczkę?
Rekomendowane odpowiedzi