Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nowe radyjko.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobry. Przymierzam się do wymiany radyjka w mojej gablocie XD Aktualnie siedzi pioneer deh 3130r, chciałbym je wymienić na coś lepszego z wejściem na usb, karty(nie musowo) i dobrze by było gdyby bluetooth też był xd Głośniki w samochodzie siedzą oryginalne, nic nie było w nich zmieniane. Mój budżet wynosi max 400zł. Sam ostatnio przeglądałem różne i natrafiłem na ALPINE UTE-72BT za ~350zł można dorwać je. Co o nim sądzicie i co byście Wy mi polecili ?

ps:Wesołych świąt.

Opublikowano

Przy ori głośnikach i budżecie do 400zł za nowe radio z wymienionymi bajerami to kup to co Ci się bardziej z wyglądu podoba i ma bardziej intuicyjną obsługę bo różnicy w dźwięku nie usłyszysz. Nie ma się tu nad czym rozwodzić.

Edytowane przez Randor

Opublikowano

Ale w razie jakbyś chciał rozbudowywać Car Audio to za przystępną cenę ogarniesz jakiegoś Clariona. :)

Opublikowano
  • Autor

Za kilka miesięcy będę całe nagłośnienie wymieniał, bo aktualnie nie mam za wiele czasu.

Opublikowano

Jeśli jednostka ma być "na lata" i jako jakaś podstawa do rozbudowy to szukaj tylko czegoś używanego w dobrym stanie. Za 400zł nic godnego uwagi w tych kategoriach w sklepie nie kupisz. Co do wymiany nagłośnienia to przelicz dokałdnei ile to wszystko będzie kosztowało i ile zajmie czasu. Ja swoje drzwi robiłem ok 3 dni i kosztowały mnie prawie 700zł a gdzie sprzęt? Ori głośniki w porządnie wytłumionych i usztywnionych drzwiach zagrają lepiej niż "wypasy" wrzucone w ori miejsca bez przygotowań.

Opublikowano

Jeśli jednostka ma być "na lata" i jako jakaś podstawa do rozbudowy to szukaj tylko czegoś używanego w dobrym stanie. Za 400zł nic godnego uwagi w tych kategoriach w sklepie nie kupisz. Co do wymiany nagłośnienia to przelicz dokałdnei ile to wszystko będzie kosztowało i ile zajmie czasu. Ja swoje drzwi robiłem ok 3 dni i kosztowały mnie prawie 700zł a gdzie sprzęt? Ori głośniki w porządnie wytłumionych i usztywnionych drzwiach zagrają lepiej niż "wypasy" wrzucone w ori miejsca bez przygotowań.

A co u siebie zamontowałeś?

Opublikowano

A co u siebie zamontowałeś?

Alpine 9835, Helix h236 na przodzie, z tyłu sub Helix p10. Do tego przód napędza Audison vr 209 a suba Kenwood PS400m. To zestaw do kulturalnego grania na dość dobrym poziomie. Do łupanek służy trochę inny sprzęt.