pilKOZAK Opublikowano 29 Grudnia 2016 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Witam.Problem polega na tym że po podłączeniu kabla USB do AMI wyświetla się taki komunikat: external audi source is activepodłączam pendrive i nic. Komunikat dalej taki sam. Nawet się lampka na penie nie zapali. Podłączałem różne i nic.Oprogramowanie MMI zaktualizowałem z tych 3CD.Moje pytanie brzmi czy są różne rodzaje kabli? Do MMI2G+, 3G+?Może jest ktoś z Wawy żeby podjechać i podmienić kabelki, sprawdzić mój.
Lopezzz Opublikowano 12 Stycznia 2019 Opublikowano 12 Stycznia 2019 W dniu 29.12.2016 o 10:04, pilKOZAK napisał: Witam. Problem polega na tym że po podłączeniu kabla USB do AMI wyświetla się taki komunikat: external audi source is active podłączam pendrive i nic. Komunikat dalej taki sam. Nawet się lampka na penie nie zapali. Podłączałem różne i nic. Oprogramowanie MMI zaktualizowałem z tych 3CD. Moje pytanie brzmi czy są różne rodzaje kabli? Do MMI2G+, 3G+? Może jest ktoś z Wawy żeby podjechać i podmienić kabelki, sprawdzić mój. Wiem, że to było dawno temu, ale rozwiązałeś jakoś ten problem?
pilKOZAK Opublikowano 12 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2019 tak, miałem kabel od MMI3G który działał u kolegi, a ja potrzebowałem do 2G po zakupie i poszła muza z pena
Rekomendowane odpowiedzi