Opublikowano 8 Stycznia 20179 l Witam od pewnego czasu mam taki problem podczas przyspieszania w większym przedziale szybkości tzn od ok 140km/h czuje jak gdyby auto przy przyspieszaniu falowalo. Dokładniej wygląda to tak że kiedy jadę bądź też przyspieszam czuje się jak na statku auto raz jedzie do przodu i czuć jak gdyby zwalnialo dosłownie jak gdyby bujalo na statku do przodu i do tyłu. Jakieś pomysły gdzie szukać przyczyny? Może coś jest przytkane? Przy prędkości poniżej 140 km/h efekt taki nie występuje. 1.9 AHU 90KM
Opublikowano 9 Stycznia 20179 l Autor Przeplywke wymieniłem bo padła w zeszlym roku. Zawor n75 wymieniłem mniej więcej w grudniu bo turbo przychodziło w tryb awaryjny. Co prawda na używke ale wszystko działało w 100%
Opublikowano 9 Stycznia 20179 l Najlepiej gdybyś zrobił logi może N75 ma problem z ustawieniem geometrii. Może być to nastawnik do czyszczenia tak jak wcześniej pisałem.
Opublikowano 9 Stycznia 20179 l Autor A mógłbyś mi dokładnie wytłumaczyć jak to zrobić ? Przy użyciu vaga?
Opublikowano 10 Stycznia 20179 l A mógłbyś mi dokładnie wytłumaczyć jak to zrobić ? Przy użyciu vaga? Tak przy użyciu vag'a lub vcds'a. Tu masz link wszystko jest opisane http://forum.vw-passat.pl/threads/50476-Co-logowa%C4%87-w-silnikach-TDI