Jewgienij BW Opublikowano 8 Stycznia 2017 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Witam! Zawsze po przekręceniu stacyjki od razu zapalają się światła przód, tył. Czy jest sposób na wyłączenie świateł pozycyjnych tylnych?
Vandit RF Opublikowano 8 Stycznia 2017 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Poszukaj w mmi i pozmieniaj ustawienia
Jewgienij BW Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2017 Poszukaj w mmi i pozmieniaj ustawienia Mam Concert. Nie zauważyłem takiej funkcji.
skotmen Opublikowano 8 Stycznia 2017 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Witam! Zawsze po przekręceniu stacyjki od razu zapalają się światła przód, tył. Czy jest sposób na wyłączenie świateł pozycyjnych tylnych? Vcdsem przestawisz sobiie MODUŁ CENTRALNEJ ELEKTRYKI 09
Jewgienij BW Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2017 (edytowane) Witam! Zawsze po przekręceniu stacyjki od razu zapalają się światła przód, tył. Czy jest sposób na wyłączenie świateł pozycyjnych tylnych? Vcdsem przestawisz sobiie Mam nie original z VCDS 16.8 1) 09 - centralna zespół elektr 2)kodowanie 07 Nie wiem co dalej. W pierwszym bajcie mam bity nie opisane, a gdzieś tu są właśnie tryby świateł. Edytowane 8 Stycznia 2017 przez Jewgienij BW
skotmen Opublikowano 8 Stycznia 2017 Opublikowano 8 Stycznia 2017 (edytowane) Witam! Zawsze po przekręceniu stacyjki od razu zapalają się światła przód, tył. Czy jest sposób na wyłączenie świateł pozycyjnych tylnych? Vcdsem przestawisz sobiie Mam nie original z VCDS 16.8 1) 09 - centralna zespół elektr 2)kodowanie 07 Nie wiem co dalej. W pierwszym bajcie mam bity nie opisane, a gdzieś tu są właśnie tryby świateł. jutro jak znajdę chwilę czasu to zobaczę sprawdz to kodowanie Bajt 2 bit7 odznacz Edytowane 8 Stycznia 2017 przez skotmen
Jewgienij BW Opublikowano 9 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2017 Witam! Zawsze po przekręceniu stacyjki od razu zapalają się światła przód, tył. Czy jest sposób na wyłączenie świateł pozycyjnych tylnych? Vcdsem przestawisz sobiie Mam nie original z VCDS 16.8 1) 09 - centralna zespół elektr 2)kodowanie 07 Nie wiem co dalej. W pierwszym bajcie mam bity nie opisane, a gdzieś tu są właśnie tryby świateł. sprawdz to kodowanie Bajt 2 bit7 odznacz OK! Działa. Baji 2, bit 7 Dziękuję za pomoc!
Rekomendowane odpowiedzi