sebagzg Opublikowano 13 Stycznia 2017 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Jestem tu nowy, wiec na początek witam wszystkich pasjonatów. Zacznę od tego że kupiłem audi a4b8 2.0 tdi 2008r po stłuczce, mam do wymiany cały przód . wczoraj udało mi się i rozebrałem wszystko i sciaglem caly pas przedni z chłodnicami. postanowiłem że przy okazji wyminay przodu zrobie modyfikacje i zamontuje przód z lifta. Dziś mam zamiar montować nowy pas przedni z chłodnicami moje pytanie czy ktoś wie jak po zmontowaniu wszystkiego przystąpic do zalewania płynem chłodnicy i jak odpowietrzyć krok po kroku. z góry dzieki za pomoc
devilosek Opublikowano 22 Maja 2017 Opublikowano 22 Maja 2017 Ja ostatnio wymieniałem płyn na nowy i odoowitrzakrm układ da się bez specjalistycznych narzędzi Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
Pabl0 Opublikowano 9 Października 2019 Opublikowano 9 Października 2019 I jak Panowie ? Wytłumaczy ktoś w końcu w jaki sposób odpowietrzyć układ ??? Muszę wymienić wentylator za chłodnicą i obawiam się że bez demontażu chłodnicy się nie obędzie... proszę o odpowiedź.
xardas654 Opublikowano 13 Października 2019 Opublikowano 13 Października 2019 Układ sam się odpowietrza, zalać zapalić za jakiś czas zgasić i dolać ewentualnie
Rekomendowane odpowiedzi