badboy Opublikowano 14 Stycznia 2017 Opublikowano 14 Stycznia 2017 znacie kogoś kto zajmuje się obszywaniem kierownic, gałek etc? I który robi to dobrze? Rozumiem, że reggi już się nie tym nie zajmuje na forum ? Z góry dzięki za info.
badboy Opublikowano 14 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2017 16 minut temu, nitroo napisał: Kozunia13 ostatnia wizyta na forum w maju zeszłego roku...
Toskańczyk Opublikowano 14 Stycznia 2017 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Myślałem, że w temacie będzie coś o obszywaniu np. tunelu:) a czemu Reggi już sie tym nie zajmuje pisał gdzieś o tym? Na forum zawsze było z nim się ciężko skontaktować ale pod telefonem bez problemu
Gość Opublikowano 7 Lutego 2017 Opublikowano 7 Lutego 2017 strona internetowa jest aktywna ale nikt tam nie odbiera telefonu :/
Bilder Opublikowano 7 Lutego 2017 Opublikowano 7 Lutego 2017 U reggiego obszywalem kiere galke biegow i reczny w tamtym roku latem. No ale odbtamtego czasu sie nie kontaktowalem. Bylo konto na fb b. M. Custom ale teraz sprawdzalem i nie ma. Moze faktycznie zwina biznesWysłane z mojego HUAWEI Y560-L01 przy użyciu Tapatalka
Bilder Opublikowano 8 Lutego 2017 Opublikowano 8 Lutego 2017 To dobrze. Bo robota dobra material tez super [emoji16]Wysłane z mojego HUAWEI Y560-L01 przy użyciu Tapatalka
Matt3282 Opublikowano 26 Marca 2017 Opublikowano 26 Marca 2017 Witam. Podłączę się pod temat. Chciałem obić boczki drzwi skórą lub ekoskóra. Chodzi mi o jasna skóre, siwą pikowaną nicią... szukałem na allegro ale albo były brzydkie albo nie było takiego koloru. Wiecie gdzie można kupic taki materiał? pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi