Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zdjęcia avanta na Eibach Pro Kit z 1BA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ma ktoś zdjęcia avanta na sprężynach eibach pro kit -35/-30 założonych na zawias 1BA bez zmiany amorków na niższe?

dodatkowo na Allegro są eibachy pro kit i jeden zestaw to -30/-30 a drugi -35/-30. Czy to dwa różne zestawy czy raczej pomyłka sprzedawcy?

Opublikowano

Ja kombinowałem z pro kit na 1ba. Zwróciłem je.
Ludzie piszą że jest ok, pytanie co rozumieją przez to pojęcie ok? Mam naprawdę dobre amorki ba i z tymi sprężynami nie czułem auta jak na zwykłych. Na prostej spoko, wygląd i prowadzenie ale u mnie jest sporo poprzecznych nieruchomości i auto było niemiłosiernie nerwowe. Trochę tył uciekał a raz przód jak dodałem gazu i hopka na asfalcie. Po 3-4 dniach wróciłem do ba i teraz w piątek zakładam be, przód i tył.
Auto siada niżej przed pro kitem miałem 69 po 65-66 zależy którą kategorię wagowo dostaniesz.

Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Mam pełną ofertę nowych Eibachów. Zapraszam na PW z pytaniami. Pomogę, dobiorę, sprawdzę cenę ;)

Opublikowano
Jak miałem a6 c5 to założyłem -35/-35 na seryjne amory i przejechałem tak kilkanaście tys km. Złego słowa nie powiem [emoji4]
w b8 tez planuję zrobić taki zabieg. Zastanawia mnie czy na -35/-30 tył siądzie równo z przodem i będzie to pięknie wyglądać [emoji4]

Jazda zwykłymi amortyzatorami na skróconych sprężynach to nie ma w ogóle porównania do nawet 1be takiego zwykłego.
Można jeździć jak komuś to nie przeszkadza to prawda ale jeśli ktoś chce mieć pół środki to już jego sprawa.

Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka