sQbaniutki Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Nowe opony założone.Trochę się na nie naczekałem:
sQbaniutki Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Dzisiaj pod urzędem natknąłem się na starszego brata mojej Esy-S6C4: Trochę zmęczona życiem ale cały czas w formie.
sQbaniutki Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Dnia 22.04.2017 o 21:52, Askeladden napisał: Wrzuć lampy poliftowe ma tył. Mam to w planie. Na razie muszę jeszcze ogarnąć kilka innych spraw.
sQbaniutki Opublikowano 5 Maja 2017 Autor Opublikowano 5 Maja 2017 Dzisiaj miałem małą nie przewidzianą usterkę.Poszły dwie cewki.Całe szczęście że posiadałem takowe. Szybka akcja i zrobione.
sQbaniutki Opublikowano 7 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2017 Po krótkiej przerwie w pracach dzisiaj zamontowałem oświetlenie LED wnętrza:
sQbaniutki Opublikowano 28 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2017 (edytowane) Następne naprawy eksploatacyjne zrobione: -wymiana oleju (Valvoline 5w40)+wszystkie filtry. -wymiana całego przedniego zawieszenia. -wymienione łożyska przednich piast. Po przejechaniu trasy Chełm-Warszawa-Chełm wszystko jest w najlepszym porządku,nic nie puka,nic nie stuka. Edytowane 28 Czerwca 2017 przez sQbaniutki
Rekomendowane odpowiedzi