Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Chrzczone paliwo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

o kurna z tego co widze to chrzczonego jest najwieccej :ON::shocked:

Opublikowano

Stacja Paliw Shell Polska Sp.z o.o.nr T 1042, 05-825 GRODZISK MAZOWIECKI, ul. Królewska 69

Ps tankowałem tam. :) pamiętam jak pracownik w zeszłym roku opowiadał mi o zabezpieczeniach przed chrzczeniem paliwa na shellu. Że są takie normy że się nie da nic dolać, plomby i inne. A tu proszę najczęściej na shellu oszukują nas.

Apel do shell'a jest - Zróbcie coś z tym !!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ja na shell'u przestaję tankować!!!!!!!!!!!!!!!!!

:hi:

Opublikowano

A u mnie w województwie tylko 2 stacje są ble (wg tego raportu) :naughty::kox:

Opublikowano

sporo Orlenu(a tylko u nich tankuję :confused4:),kilka Schell i jeden Statoil,a żadnej BP i Neste-przechodzę do nich :evil:

Opublikowano

bezpieczne paliwo jest przy stacjach HM - kiedys w motorze zrobili badania. Na zadnej nie wykryli problemów z jakoscia

Opublikowano

Stacja Paliw Shell Polska Sp.z o.o.nr T 1042, 05-825 GRODZISK MAZOWIECKI, ul. Królewska 69

Ps tankowałem tam. :) pamiętam jak pracownik w zeszłym roku opowiadał mi o zabezpieczeniach przed chrzczeniem paliwa na shellu. Że są takie normy że się nie da nic dolać, plomby i inne. A tu proszę najczęściej na shellu oszukują nas.

Apel do shell'a jest - Zróbcie coś z tym !!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ja na shell'u przestaję tankować!!!!!!!!!!!!!!!!!

:hi:

W tej stacji wg tej listy tylko benzynka była nie dobra za duża prężność par. ON było wszystko w normie :)

Ale na tych znanych stacjach to najczęściej benzynka jest lichej jakości :(

Opublikowano

W Bytomiu była taka stacja i na szczęście już padła śmiercią tragiczną . :thumbdown:

Jak zatankowałem tam benzyne do golfa to niepotrafił te świnstwo spalić i wlewał mi to do komory silnika -

potem z rury leciał dym jak z trabanta :polew:

raz jechał za mną czinkuś i myślałem ,że to on tak kopci - a to ja puszczałem siwy dym :polew:

Na warsztacie dwa dni medytowali skąd przybyło mi 5 litrów ( oleju w silniku) - były nawet podejrzenia ,że ktoś mi złośliwie wlał -

ale auto zawsze stawiałem na parking szczerzony więc padło na paliwo ( 2 x na warszat musiłem jechać ) 1k w plecy miałem

Na stacji oddali mi 300zeta i kazali podpisać ,że dam im spokój i takie tam ( banda złodzieji )