black4 Opublikowano 24 Czerwca 2017 Opublikowano 24 Czerwca 2017 Witaj, Autko wygląda jak nówka ;D Jeśli można zasugerować to usunąłbym chrom wewnątrz przednich lamp. Będziesz przyciemniał białe wstawki w tylnich lampach? Szyby przyciemniasz? PS. ładnie z tą dokładką tył się prezentuje Większe końcówki aż się proszą, Pozdrawiam!
simon koszalin Opublikowano 24 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2017 Dzieki ,efekt mnie tez zaskoczył pozytytywnie. Zdjecia na szybko przed praca, gdy jeszcze swieciło słonce:) Lampy chce oddac do Hid retrofit beda bixy z czarnym srodkiem, moze podłacze tez kierunki ala USA. Szybki chce zrobic jak tylko do Polski przyjade, ale nie chce totalnej smoły tylko tak delikatnie cos około połowy widocznosci
simon koszalin Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Witam Po długiej nieobecnosci w temacie pare fotek Zima:
simon koszalin Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Idzie wiosna Czas na wiosenne porządki Póki co na zimowych kołach
simon koszalin Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2018 dzwiek przelotu cat back made by BaQ Garage
Norbas Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Przyjemny sedan i sporo pracy za Tobą Fotele mega Szkoda, że tak daleko bo by się jakiegoś spota ogarneło. Dobrze wiedzieć, że ktoś jest z Tron. Sporo fajnych aut/felg się na finie ogląda a nie ma czasem kto pomóc oglądnąć itd. Powodzenia w modzeniu i pozdrówki
simon koszalin Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2018 14 godzin temu, Norbas napisał: Przyjemny sedan i sporo pracy za Tobą Fotele mega Szkoda, że tak daleko bo by się jakiegoś spota ogarneło. Dobrze wiedzieć, że ktoś jest z Tron. Sporo fajnych aut/felg się na finie ogląda a nie ma czasem kto pomóc oglądnąć itd. Powodzenia w modzeniu i pozdrówki Siemka Jak znajdziesz coś ciekawego na finn.no dawaj znać , jak będe mogł to nie ma problemu podjechać obadać tematy. Piszesz daleko na spota... Jak dobra pogoda to kilometry można trzaskać po tych pięknych krętych drogach
Norbas Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Spoko dzieki no ogólnie to sporo bo ja z pod stavanger ( jak bys cos potrzebował ogarnąć z tych okolic to pisz, w miarę możliwości służę pomocą ) tak jak piszesz gdy tylko pogoda pozwala to robi się tutaj kilometry z przyjemnością Bede śledził temat
Adam87 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Fajny czarny sedanik i do tego w Q Powodzenia w modach i Pozdrawiam z Drammen
simon koszalin Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2018 2 godziny temu, Norbas napisał: Spoko dzieki no ogólnie to sporo bo ja z pod stavanger ( jak bys cos potrzebował ogarnąć z tych okolic to pisz, w miarę możliwości służę pomocą ) tak jak piszesz gdy tylko pogoda pozwala to robi się tutaj kilometry z przyjemnością Bede śledził temat Stavanger od TRD to jak w innym kraju Ale dobrze wiedziec ze klubowicze sa wszedzie Bedziemy w kontakcie
simon koszalin Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2018 No to południe opanowane Drammen Larvik Stavanger ... Tylko mnie tak daleko ponioslo Ale w letnie dni bym był za spotem CCCO zebrać wszystkich pasjonatów z okolic i ruszyć
Norbas Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 6 godzin temu, simon koszalin napisał: Stavanger od TRD to jak w innym kraju Ale dobrze wiedziec ze klubowicze sa wszedzie Bedziemy w kontakcie No co ty, przecież można jechać jak jest ciepło 2 godziny temu, simon koszalin napisał: Tylko mnie tak daleko ponioslo Zawsze mogło być gorzej Trømsø czy Hammerfest Na większy spot to jakąś hytke wypadałoby ogarnąć 2 godziny temu, dekiel 13 napisał: A ja z Larviku. Tez dobrze wiedzieć Ja teraz koła Tønsberg wyczailem ale nie transportu z tamtąd do STV... a koleś nie chce wysłać jakbyście słyszeli o jakimś przewoźniku to będę wdzięczny za info
simon koszalin Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Mam przewoźnika który lata z częściami z Polski możesz zadzwonić zapytać może akurat będzie miał kurs w Twoje strony i ogarnie temat KAROL 572626353 A co do spota to tutka jak najbardziej i duuuzo krajowego alko 1
Rekomendowane odpowiedzi