audi 1,9 AJM Opublikowano 31 Stycznia 2017 Opublikowano 31 Stycznia 2017 witam z vacum pomp firmy LUK wycieka ropa czy orientuje sie ktos czy mozna ja zamienic na BOSCHA po pierwsze czy zmiesci sie w miejcse starej pompy lecz jest maly problem poniewaz sa tam blisko swiece zarowe podgrzewajace plynu chlodzacy po drugie spuchl waz wody ktory idze po vacum i czy trzeba spuszczac plyn z uklady zeby wymienic waz
TomekfanAUDI Opublikowano 31 Stycznia 2017 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Witam, na mechanice się nie znam i Ci nie pomogę, ale gdybyś potrzebował drugiej pompy Vacum to ja mam do sprzedania. LUK 038 145 209 A. Pompa w stanie dobrym.
audi 1,9 AJM Opublikowano 31 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2017 A możesz wysłać jakieś zdjęcia i ile życzysz sobie
TomekfanAUDI Opublikowano 1 Lutego 2017 Opublikowano 1 Lutego 2017 W grudniu miałem chętnego na nią z tego forum. Powiedziałem mu 150zł i zgodził się z uśmiechem na ustach...Tyle, że spóźniłem się jeden dzień bo już zamówił u kogoś innego za identyczną cenę. Moja cena to 150zł + Twoja przesyłka oczywiście. Podaj e-maila to porobię fotki i wyśle Ci. Dodam do tego, że u mnie nic nie ryzykujesz bo nawet jakby vacum było felerne to oddam Ci pieniądze. Nie jestem handlarzem a pompę mam do sprzedaży tylko dlatego, że sam wymieniałem u siebie. Pompa nigdzie nie cieknie, króćce nie są powyginane, obłamane czy cokolwiek. Twoja decyzja kolego.
audi 1,9 AJM Opublikowano 1 Lutego 2017 Autor Opublikowano 1 Lutego 2017 [email protected] a dlaczego wymieniales?
audi 1,9 AJM Opublikowano 3 Lutego 2017 Autor Opublikowano 3 Lutego 2017 Daj jakiś numer do siebie i gwarancja rozruchowa na ile?
Rekomendowane odpowiedzi