wrestling1000 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Opublikowano 31 Stycznia 2017 (edytowane) MOV_0013.mp4witam. już jakiś czas po wymianie termostatu, ostatnio czujnik temperatury w króćcu oraz przeszczypany na nim oring. po wymianie na skrzyni dalej widzę płyn na skrzyni biegów jakby gdzieś z okolicy króćca, oraz przy miarce oleju jest tam takie wyżłobienie dołek gdzie widać tez czerwony płyn jakby z termostatu. jak sprawdzić skąd konkretnie cieknie? chce nadmuchać powietrza w układ wtedy powinno być widać, jakie ciśnienie stworzyć? MOV_0013.mp4 Edytowane 9 Lutego 2017 przez wrestling1000
KaKim Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Mam dokładnie to samo u siebie i każdy rozkłada rece, poradziłeś sobie już z tym?Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
bogus096 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 U mnie była dziurka jak po igle w metalowej rurce która wchodzi do bloku silnika a idzie od nagrzewnicy do bloku,najpierw myślałem że to uszczelka, ale po wymianie dalej płyn wyciekał i okazało się że to wyciek ze spodu rurki.
Rekomendowane odpowiedzi