lipcio6 Opublikowano 4 Lutego 2017 Opublikowano 4 Lutego 2017 Witam serdecznie. Mam problem ze swoja audi, mianowicie jakis czas temu w prawej lampie wlaczylo sie samo swiatlo drogowe i nie przelacza na mijania, z lewa lampa wszystko ok, slychac jak przelacza miedzy drogowymi a mijania, w prawej nic sie nie dzieje. Raz juz tak mialem, ale skasowanie bledow pomoglo, teraz juz niestety nie, wyciaganie wtyczki od lampy tez nie pomaga. Bardzo jest to uciazliwe jazda moca... co2gi kierowca sie zatrzyjuje i zwraca mi uwage.... czy rozwiazal juz ktos taki problem?
wrclaguna Opublikowano 4 Lutego 2017 Opublikowano 4 Lutego 2017 a jakie błedy były ? daj scan z MCE 09
lipcio6 Opublikowano 4 Lutego 2017 Autor Opublikowano 4 Lutego 2017 Mechanik mowil, ze pokazalo blad sterownika. Teraz nie mam jak, moze uda mi sie jutro do znajomego podskoczyc pod vcds polaczyc i zrobie foto bledow. Jesli jest to sterownik, wie ktos jaki to? Aha, autopiziomowanie dziala na obu lampach przy kazdym ponownym wlaczeniu auta.
lipcio6 Opublikowano 4 Lutego 2017 Autor Opublikowano 4 Lutego 2017 A wiesz jaki to sterownik i jak wyglada? Chcial bym wiedziec ile taki kosztuje.
Rekomendowane odpowiedzi