Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[A4 B5] Klekot by. Ponury

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobrze sie tu dzieje, jak juz 205/35 jest w planach to zaraz będą pytania o spasy. Lubie to! :decayed:

Tarcze tylne z czego?

Edytowane przez uszol

Opublikowano
  • Autor
3 minuty temu, uszol napisał:

Dobrze sie tu dzieje, jak juz 205/35 jest w planach to zaraz będą pytania o spasy. Lubie to! :decayed:

Tarcze tylne z czego?

Chodzi Ci o nazwę ?  ATE, takie są aktualnie i rozmiar jest ich też oryginalny. :) 

Opublikowano

Bylo textara brac, jakość wykonania i powłoka antykorozyjna kładzie konkurencje na łopatki a dwa textar szedł na pierwszy montaż.

Ze swojego auta sciagnalem textary tarcze i klocki, na tarczach widniał jeszcze nr oem i logo audi, klocki to samo. Wytrzymały 18 lat, wiecej chyba mówić nie musze :hi:

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, uszol napisał:

Bylo textara brac, jakość wykonania i powłoka antykorozyjna kładzie konkurencje na łopatki a dwa textar szedł na pierwszy montaż.

Ze swojego auta sciagnalem textary tarcze i klocki, na tarczach widniał jeszcze nr oem i logo audi, klocki to samo. Wytrzymały 18 lat, wiecej chyba mówić nie musze :hi:

Tak naprawdę brałem te bo nic Ciekawego mi nie zaoferowano i za bardzo nie miałem czasu szukać jakiś innych opcji, a potrzebowałem samochód na wyjazd, a że stosowałem wcześniej ATE i   za bardzo mnie nie zawiodły los padł na to, ale będę miał na uwadze Twoją propozycję co do kupna tarczy, a myślę ze niedługo będzie czas na wymianę przednich tarcz i klocków, swoje km już mają :D 

Opublikowano

Od razu rób przód na 312mm, jarzmo nr 451 z a6 c5 badz paska b5 2.5 tdi 180ps dokupisz i wsio gotowe. Na przód ozty perforowane i klocki ferodo, zakładam taki zestaw do siebie lezy juz wszystko z 3 msce i sie doczekać nie może :decayed:

Edytowane przez uszol

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, uszol napisał:

Od razu rób przód na 312mm, jarzmo nr 451 z a6 c5 badz paska b5 2.5 tdi 180ps dokupisz i wsio gotowe. Na przód ozty perforowane i klocki ferodo, zakładam taki zestaw do siebie lezy juz wszystko z 3 msce i sie doczekać nie może :decayed:

właśnie myślałem o Tym aby kupić z a6 C5, ale to dopiero w planach jak będzie moc i się skończą te, (pewnie na Wiosnę :D :banan:)

Opublikowano

Jak chcesz to mam opony 205/40/18 do sprzedania! PW!

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano
  • Autor
Dnia 26.02.2017 o 10:45, Docki95 napisał:

Jak chcesz to mam opony 205/40/18 do sprzedania! PW!

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

ale myślę ze dopiero w połowie sezonu będę szukał jakiś nowe kapcie :)