MrFreq Opublikowano 5 Marca 2017 Opublikowano 5 Marca 2017 witam Forumowiczów! Odkąd wymieniłem zamek w prawych drzwiach pasażera nie probowalem opuszczac szyby... Wczoraj jak narzeczona chciała opuścić, mechanizm w srodku drzwi strasznie zachałasował tak jakby cos pękało. Szyba się rozchodziła i teraz opuszcza sie i podnosi super z jednym małym ALE... Pod koncem opusczania jest taki jeden TRZASK taki Strzał... JAk myślicie co to może byc?? Możliwe ze jak wymieniał zamek naruszył mechanizm Szyby ? Byłem przy wymianie i nie widać zeby grzebał przy szybie... Czekam na pomoc Pozdrawiam
dm88 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Podejrzewam że linka zaczęła się rozplatać.
MrFreq Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2017 nic z tych rzeczy... osłona zamka spadla i se lezala i jak sie szyba opuszczala to zachaczala o nia. Teraz pytanie jak zalozyc ta oslonke na zamek bo nie mam pojecia z ktorej strony podejsc ...
dm88 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Więc problem masz rozwiązany A jaki problem masz z osłoną? W B6 nie ma blachy drzwi razem z podnośnikiem, więc chyba nie powinno być problemu
MrFreq Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2017 niewiem jak ja wpiac w zamek:(
Rekomendowane odpowiedzi