Opublikowano 6 Stycznia 200917 l WITAM WSZYSTKICH I PROSZĘ O RADĘ! (AUDI A4 B6 ,1.9 TDI 130 KM, 2001 250 TYŚ PRZEBIEG). OD PEWNEGO CZASU MOJE AUTKO DOŚĆ MOCNO KOPCI, NA SNIEGU POD WYLOTEM TŁUMIKA POZOSTAJE PLAMA OKOPCENIA I TO DOŚĆ SPORA, OCZYWIŚCIE PRZY OBROTACH OKOŁO 3,5 TYS. PRZY RUSZANIU TRZEBA WEJŚĆ NA WYŻSZE OBROTY, PONIEWAŻ NA NIŻSZYCH DUSI SIE I MOŻE ZGASNĄĆ. PONADTO WCZASIE JAZDY NA TRASIE NA BIEGACH OD 3-GO DO 5-GO PRZY OBROTACH OKOŁO 2000 - 2500 POSZARPUJE SEKUNDĘ I DALEJ JEDZIE JUŻ NORMALNIE, A PO PRZEKROCZENIU 120 KM/H TRACI MOC. POWIEDZCIE PROSZĘ O CO TU MOŻE CHODZIĆ.
Opublikowano 6 Stycznia 200917 l Masz problem z silnikiem Tak powaznie to przypuszczalnie masz problem z zaopatrywaniem silnika w powietrze. Skąd dokładnie jesteś? Musisz zzrobić logi i pokazać je na forum?
Opublikowano 6 Stycznia 200917 l Kolego po pierwsze to wyłącz CAPS LOCK bo oznacza to krzyk a nie jest to mile widziane na forum Możliwe ze przepływomierz siada ale najlepszym rozwiązaniem bedzie podpiąć VAG-a i wtedy się wszystko wyjaśni.
Opublikowano 6 Stycznia 200917 l Autor A może jest ktoś w okolicy Jarosławia, Przemyśla kto mógłby mi pomóc w tej sprawie?
Opublikowano 6 Stycznia 200917 l przepływomierz siada Jesli chcesz strzelać w ciemno i wydawać gotówkę na sprawne części to zacznij od tej sugestii. Ja radzę zacząć od zrobienia logów
Opublikowano 6 Stycznia 200917 l dokladnie... Poprostu szukaj Jakiegos lepszego Elektromechanika teraz wiekszosc z nich ma VAG-i...
Opublikowano 6 Stycznia 200917 l przepływomierz siada Jesli chcesz strzelać w ciemno i wydawać gotówkę na sprawne części to zacznij od tej sugestii. Ja radzę zacząć od zrobienia logów letallec ja tylko stwierdziłem co moze być przyczyną a nie napisałem ze ma to wymienić, napisałem ze tak moze być ale najlepiej podłaczyć kompa
Opublikowano 6 Stycznia 200917 l Autor Ok, spróbuje poszukać jakiegoś mechanika z vag-iem i postaram się je wrzucić na forum.
Opublikowano 6 Stycznia 200917 l Kolego miałem takie same objawy jak TY tylko nie tracił mi mocy przy prędkościach pow i po niż ale tak wszystko to samo. W moim przypadku nie stety był to pompowtrysk