Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

[B5 AAH] wciąż brak ogrzewania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powracam nadal z tematem braku ogrzewania.Wiec dzisiaj zabralem do odpowietrzania tak jak mi radzono poluzowalem lewy przewod ten z mala dziurka wylecialo troche powietrza troche plynu i nic wiecej,zdjalem przewod lewy i z nagrzewnicy sprawdzic czy leci plyn (lecial a nawet lekko wyciekal z nagrzewnicy)nie wiem czy to tak powinno byc ale chyba nie :mysli:na moje oko powinno tam wytwarzac sie cisnienie a tam go nie ma,zresztą ten lewy przewod byl lekko cieply a prawy gorący.I pytanie czy odpowietrzanie ukladu polega na odpowietrzeniu tylko tego lewego przewodu,co moze byc przyczyną braku ogrzewania,pominąłem to ze gdy trzymalem silnik na wysokich obrotach to grzanie bylo!Pomocy po raz kolejny!!

Opublikowano

witam kolege mam ten sam problem z ogrzewaniem dziala mi tylko na obrotach powyzej 2tys jak spadna leci zimne powietrze. Wymienilem juz pompe wodna i nic odpowietrzelem przewody jak ty i nic, terostat dziala, olaczylem juz vebasto tez nic sprawdzilem swiece tez nic zostalo juz tylko sparwdzenie nagrzewnicy i zaworu na nim. Jak to zrobie i bedzie dzialac to sie odezwe jak bys cos wiedzial wczesniej to napisz

Opublikowano

Panowie jest juz kilka tematów o tym samym :gwizdanie:

:szukaj:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...